Nyt on HP tuomassa markkinoille näppäimistöä, jossa ei tarvitse venytellä sormia tai käyttää kahta kättä iskeäkseen tuota tuttua ja välillä niin turvallista ctrl-alt-del-yhdistelmää. Alkaa heti näpit hikoilla ja tekisi mieli testata tuota näppäintä! Toimiiko se oikeasti! Näppis on muuten ilmeisesti vedetty melko överiksi ja siinä on n. 27 kpl ylimääräisiä toimintonappeja. Mutta kaipa niitä jotkut tykkäävät käyttää! Itselläni ei ole käyttöä edes funktionäppäimille!

Mutta mikäs siinä. Mukana tulee erikoisennäköinen hiiri. Mutta kaipa se toimii. Itse haluaisin sellaisen näppiksen, jossa olisi Bluescreen-nappula. Siitä saisi Bluescreenin. Hintaa tällä uutuudella on 80 dollaria. Aika paljon siis.

Lähde: www.crunchgear.com, www.hp.com

Edellinen artikkeliSelf-Sustainable Chair on tuoli joka täyttyy samalla kun JooYoun Paek kävelee
Seuraava artikkeliBanzai Wild Waves Water Park – pakkaus vastaan todellisuus

18 KOMMENTIT

 1. 80 dollaria ei näillä kursseilla ole paljon. Tietysti jonkin yhdistelmän saa halvemmalla, mutta kun katsoo Suomen hinnoilla multimedia -käyttöön tarkoitettuja niin kyllä ne paljon kalliimpiakin ovat.

 2. MOi TAPSA! Sä käytät aika paljon huuto merkkejä! ookko huomannu?! en oo ennen sua täälä nähny!!! MUT TSEMPPII JOS OOT JOKU NOITTE ERKKIEN JA JYRKIEN FFRENdd!!!!!!!!!

 3. minusta ainoa tekijä voi olla vain ruotsin hAllitus , koska ruotsissa on hervoton tiili pula ja kun nämä ruotsin poijjaat posautti wt(f)c- tornit nii kyllä tuli tiileä eetä huhhuh.kun alkoivat raivaustyöt niin siellä oli joukko ruotsin urheilija poikkii kantelemassa tiiltä kohti koti ruotsia. Ruotsalaisethan uivat tietysti atlantin poikki ovathanha he todell tunnettuja uimataidoistaan.tiilistä rakennettiin sitten uusi kaupunkin talo tukholmaan.(saatta olla myös että ruotsin valtamiehet lahjoivat mikael pelpsin ja pelpsi toimitti tiilet suoraan tukholmasaasasn.)

 4. Tuohan on oiva keksintö kun kerran yhdellä napilla ctrl+alt+del saa painettua, joten saa sitten juoda rauhassa kolaa jos alkaapi jokin ohjelma lagittaa.

 5. Itselleni on joskus tuottanut vaikeuksia se, että kun on ollut jollakin aikuisviihdesivustolla, niin tilttaustilanteesta olisi pitänyt selvitä yhdellä kädellä, koska se toinen käsi on ollut jossakin muualla.

  Muuten – millaisessa maailmassa eläisimme, jos bluescreenin sijasta olisikin esim. redscreen ?

 6. Aika turhamainen näppis. Ei tuosta Ctrl Alt Del -näppäimestä ole hyötyä kuin jollekin yksikätiselle.

 7. Onnistuuhan se yhdellä kädella saman toiminnon tekeminen. Käyttää vain eri näppäimiä.

 8. Kysymys kuuluu, miksi tätä ei ole keksitty ennen? Mahtavaa, kohta varmaan jokaisessa näppäimisössä on tämä nappula. 🙂

 9. Eikös ctrl+shift+esc onnistu yhdellä kädellä aivan loistavasti?
  Ja sattumoisin on myös helppo koodata joku parin rivin ohjelma, joka painaa ctrl+alt+delete vaikka kirjainta ”F” painettaessa. Ja pelinäppiksissä voi varmaan itse pistää tuon sarjan jollekin ”turbonapille”. Sitten on myös winukan oma apuohjelma ”alas jäävät näppäimet”, jolloin ctrl+alt+delete onnistuu myös vaikka yksikätisiltä.

 10. Mä kyl jään kans odottelemaan sitä näppistä missä on Bluescreen näppäin. =D

 11. eikö Zenith yksikätiset ihmiset ole sinulle mitään ? itse pidän heitä elämää edustavina kanssa

 12. No miksei ne pistä sinne sitä Any-keytä? Se on puuttunut jo ammoisista ajoista…

 13. Itseasiassa Logitechin DiNovo Mini:ssä on myös ctrl-alt-del näppäin =) Tosin kahta nappia se silti vaatii, nimittäin Fn painamista samaan aikaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.