Vesa Ersta kertoo projektistaan seuraavaa:

”Rakensin tässä tälläisen juomasäiliön, joka on kätevä pistää reppuun kun juoksee, yms. Ensin kävin ostamassa rautakaupasta noin. 1m taipuisaa putkea ja kaiversin puukolla pullonkorkkiin reijän ja pistin putken siitä läpi. Sitten tein toiselle korkille saman jutun ja liimasin sen kuumaliimalla imukorkkiin, ja hyvä tuli. Liitin mukaan pari kuvaakin jotka otin juomasäiliöstä”
Edellinen artikkeliParhaat ilmaiset hyötysovellukset iPhone App Storessa
Seuraava artikkeliMaailman syvin reikä löytyy Venäjältä

15 KOMMENTIT

 1. Ihan pätevä, paitsi että mistä tuonne menee korvausilma? Pullo vetäytyy kasaan sitä mukaa kuin juot?

  Olisiko joku pussi-tyyppinen säiliö parempi, joka siis luontaisesti painuisi kasaan sitä mukaa kuin nestettä nautitaan.

 2. pussi versio olisi hyvä mutta miten pussin saisi vesitiiviiksi ? ettei vesi läiskyisi juostessa ?

 3. miksei virittelisi pussia tuon pullon sisään, jolloin pullo jäisi suojaamaan rikkoutumiselta.

 4. ”pussi versio olisi hyvä mutta miten pussin saisi vesitiiviiksi ? ettei vesi läiskyisi juostessa ?”

  Käyttämällä pussia sellaisesta laatikko-hana-viinitonkasta.

 5. jep, pahvpakkausviinien pussit on monikäyttöisiä! olen käyttänyt tällaista mm. festareilla ilmatäytteisenä tyynynä pään alla.

 6. Täyttääköhän rautakaupan letku kaikenmaailman elintarvikehyväksynnät sun muut? 🙂

 7. ”Täyttääköhän rautakaupan letku kaikenmaailman elintarvikehyväksynnät sun muut? :)”

  Kyllä niissä yleensä on elintarvikekelpoisuusmerkinnät.

  ”saa aika kovaaa imeä että tuolta pullosta tulee mitään”

  Samaa veikkailisin. Ohuempi letku ratkaisisi ongelman. Akvaario- ym. lemmikkiliikkeistä saa hyvää, taipuisaa, kevyttä ja ohutta letkua aika edullisesti.

  Tässähän olisi jo ainekset juomasäiliö v. 2.0:aan. Kaikki materiaalit löytyisi suoraan allekirjoittaneelta lukuunottamatta viinipussia. Eihän sitä tiedä vaikka viikoloppuna sellainenkin tulisi hankittua ja väsäiltyä kakkosversio…

 8. Ei, ei tosta tarvii imee kovaa ja kun sen korkin pistää auki niin ne ilmat menee sinne sisään ja on mulla kakkosversiokin tekeillä jo..

 9. Ite oon pohtinut pitkään että mistähän saisi sellaisen pussin jota voisi käyttää tuollaisen tekemiseen ja nyt on vastaus siihenkin eli viinitonkasta :D. Itsellä on valmiiksi reppu jossa on läpiviennit, pidikkeet ja kaikki juomajärjestelmää varten mutta säiliötä siinä ei mukana tullut. Eihän nuo tietenkään kalliita ole ostaa erikseen mutta onhan se aina mukavampi ite näperrellä ja ainakin kuvitella säästävänsä 🙂

 10. tuohan on kätevä.. jos siinä olisi vähän pienempi pullo esim. 0,5L kokis tai fanta pullo ja lyhyempi letku, senhän voisi kiinnittää hattuun kiinni eikä tarvisi ottaa reppua joka juoksulenkille mukaan 🙂

 11. Näppärä idea tämäkin – pienempi letku voisi tosiaan helpottaa imemistä, mutta en ole testannut eli ilmeisesti tämäkin toimii varsin hyvin…

 12. Eeööh, ainut kyysymys joka tulee mieleen on: MIKSI! Halvimmillaan ihan oikeita juomalaitoksia saa 5:llä eurolla. Tietenkin jos tykkää rakennella niin mikäs siinä. Voi olla useamman käyttökerran jälkeen mukavat aromitkin mukana moisissa laitoksissa, kun puhdistus mahdollisuus/bakteerisuojaus on mitä on. Itse omistan kaksi oikeaa (Camelbak ja Source) juomalaitosta ja jos moiselle on käyttöä niin kannattaisi ehkä ostaa kerralla kunnolinen eikä väsätä noita bakteeripesiä.

Kommenttien lisääminen on estetty.