Mikäs sen ärsyttävämpää kuin bussissa matkapuhelimiin puhuvat ihmiset. Tai ainakin tällaisia mielipidekirjoituksia on joskus tullut lehdestä luettua. Nyt on loistava mahdollisuus lamauttaa kanssamatkustajien puhelimet! Mitä ilmeisimmin laite on kuitenkin laiton.

Kämmenenkokoinen Universal Cell Phones Jammer toimii päälle kytkettynä siten, että se sotkee 8-10 metrin säteellä GSM850, EGSM900, DCS1800, PCS1900, CDMA800, WCDMA/CDMA2000, PHS, DECT signaalit. Myös 3G lakkaa toimimasta. Tai tätähän voisi käyttää vaikka työpaikalla, jos haluaa avokonttoriin hieman hiljaisuutta. Hintaa saman verran kuin keskivertokännykällä, 246 dollaria. Toimii 1,5 tuntia yhdellä latauksella.

Lähde: gadget.brando.com.hk

Edellinen artikkeliBlue Screen iski Pekingin olympialaisten avajaisissa!
Seuraava artikkeliFlipbook eli pläräysanimaatio omasta videoklipistä

18 KOMMENTIT

 1. No jo on kyllä törkeä hinta! DealExtemestä saa tällaisia matkakokoisia blokkaajia 39 dollarilla ja niissäkin on sentään 15 metrin säde ja akku kestää 3-4 tuntia!

 2. Eipä se puhuminen noin paljon häiritse että siihen 246 taalaa sijottaisin.

 3. Jos minä näen tuon laitteen käyttäjän niin samantien tungen sen hänen kurkkuun. Oman käden oikeutta.

 4. Junassa, linkoissa ja muissa vastaavissa tämmönen sais olla ihan yrityksenpuolelta (jotta tarvittaessa, mm. hätätilanteessa saadaan pois päältä). Ei se mitään haittaa jos siihen puhelimeen juttelee normaalisti, mutta kun sen jalon taidon osaa vain aniharva. Jos siihen kapulaan ei huuda niin sitten kiljuu, räkätys kuuluu junanvaunussa toiseenpäähän. Puhelimeenpälättäjille onneks on joissaki junissa jo kopit jonne mennä pälättämään, ilman että muut häirihtee/häirihtee ite muita.

 5. Tuo masiina on törkeästi ylihinnoiteltu, sekä moisen omistaminen suomenmaalla on jo laitonta.

 6. Mikä siinä on että junassa/bussissa pitäisi istua vain kuolemanhiljaa ja tuijottaa ikkunasta ulos? Ette te rupea ärjymään ihmisille jossain kaupassa jos joku puhuu puhelimeen? Tai kadulla? En ymmärrä.

 7. Tuollainen saisi olla elokuvateattereissa, teattereissa, kirjastoissa ja muissa vastaavissa, missä vaaditaan hiljaisuutta. Sairaalassakin paikoissa, missä kännykkään puhuminen ei ole sallittua.

 8. ”Sairaalassakin paikoissa, missä kännykkään puhuminen ei ole sallittua.”

  Luulen, että yhtälailla tuollainen vekotin saattaisi sotkea sairaalan herkkiä laitteita, sillä jollain radioaalloilla tuokin varmaan pelaa?

 9. Taitaa muuten tietoliikenteen hairinta kuulua rikoksiin joista heilahtaa linnaa helpolla…

 10. timolle:

  Rikoslain 23. luvun pykälä 5§ (21.4.1995/578)

  Tietoliikenteen häirintä

  Joka puuttumalla postiliikenteessä taikka tele- tai radioviestinnässä käytettävän laitteen toimintaan, lähettämällä ilkivaltaisessa tarkoituksessa radiolaitteella tai televerkossa häiritseviä viestejä tai muulla vastaavalla tavalla oikeudettomasti estää tai häiritsee postiliikennettä taikka tele- tai radioviestintää, on tuomittava tietoliikenteen häirinnästä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

  Yritys on rangaistava.

 11. Miksi puhelimeen puhuva ihminen ärsyttäisi sen enempää kuin vieressä istuvalle kaverilleen puhuva matkustaja?

  ps.

  Törkeän hintainen laite. Tuollainen pitäisi saada murto-osalla tuosta hinnasta…

 12. Nykyään kun monesta kunnasta poistetaan lankaliittymiä täysin niin tuollaisella laitteella saanee mykistettyä jonkun hälytysjärjestelmän aika helposti?

Comments are closed.