Muistatteko vielä kun pizzapyörä tuli kauppoihin. Entä muistatteko kun tuli ensimmäiset pakastepizzat Saarioisten roiskeläppien kanssa kisaamaan markkinaraosta. Muistuuko mieleen vielä se aika kun ei ollut pizzatakseja. Pizzerioita on sentään ollut niin kauan kuin minä muistan. Rosso taisi kuulemma olla ensimmäinen.

Pitkä matka on tultu siitä tähän, kun amerikkalaiset ovat keksineet yhdistää lastan ja sakset pizzanviipalointitarkoitukseen. The Pizza Pro -leikkurissa siis yksinkertaisesti avataan sakset, sujautetaan lasta pizzan alle ja napsaistaan sopivan kokoinen siivu. Sopii sekä oikea- että vasenkätisille, eikä naarmuta lautasta. Hintaa 19,99 dollaria. Aika pro-laite todella!

Lähde: www.skymall.com

n

{democracy:146}
Edellinen artikkeliBlackWater lupaa vedestä halpaa energiaa kaikille – maailman fyysikot skeptisiä
Seuraava artikkeliValkoinen Apple iPhone 3G kärsii kuoriongelmista?

7 KOMMENTIT

  1. Millä tuo eka viilto tehdään, että se kakkulapio saadaan sinne pizzan alle ja slaissi irti toisesta reunasta? Normaalillä pizzafillarilla vai toisilla saksilla?

  2. Minä huomasin jo aikaa sitten, että roiskeläppäpizza slaissittuu ihan parhaiten tavallisilla keittiösaksilla. Ei tylsy veitset eikä leikkuripyörät uunipeltiä vasten hinkatessa. Ja tuo lastaviritys näyttää siltä, että ei toimi.

  3. Eipä hullumpi keksintö. Ilman saksia voi toki kääriä pizzan rullalle joka on myös kätevä ja siisti tapa syödä pizza 🙂

  4. Mahtava keksintö

    @Jusbe: varmaan samoilla saksilla leikataan myös ensimmäinen viilto. Tämän jälkeen sakset tietenkin siirretää kohtaan, josta slaissi leikataan irti. En minäkään kakun leikkaamiseen tarvitse kuin yhden kakkulapion.

Comments are closed.