Applen muutama viikko sitten markkinoille tuoma iPhone 3G ei ole saanut käyttäjiltään osakseen pelkkää suitsutusta. Laitteen 3G kuuluvuutta on kritisoitu heikoksi ja nyt näyttää siltä, että puhelin kärsisi myöskin materiaaliongelmista. Yhdysvaltalaisilla Applefoorumeilla nimittäin käy kova keskustelu käyttäjien valkoisista iPhone laitteista, joihen kuoriin on alkanut ilmestyä lohkeamia. Kuvissa esiintyvän kaltaiset lohkeamat ovat käyttäjien mukaan ilmaantuneet normaalikäytössä, vaikka laitetta ei olisi pudotettu tai kohdeltu kovakouraisesti.

Vaikka Applelta vielä odotellaan virallista kantaa ongelmaan, löytyy palstoilta jo kymmeniä käyttäjiä, jotka ovat huomanneet ilmiön omissa laitteissaan. Ainakin yhdysvaltaliset Applekauppiaat ovat kuitenkin kommenttien perusteella korvanneet käyttäjien lohkeilleet laitteet kyselemättä uusilla.

Toistaiseksi ongelma on siis havaittu ainaoastaan valkoisessa iPhone 3G -mallissa. Käyttäjien kokemuksista kuoren lohkeiluun liittyen voi lukea ainakin MacRumors foorumilta ja Applen keskustelupalstalta.

Onkohan kukaan tietoinen, ovatko Suomeen toimitetut iPhonet kärsineet samanlaisista ongelmista?

Mainos: Tilaa uusi operaattorivapaa iPhone 3G hintaan 359,68 €

Kautta: www.engadget.com)

Edellinen artikkeliThe Pizza Pro -leikkuri pistää pizzan poikki ja pinoon saksilla
Seuraava artikkeliUusi maailman korkein legotorni rakennettiin Kanadassa