International Dance Party on bileet boksissa

idp_wallpaper_1024×768.jpg

Bileiden järjestämiseen ei enää tarvita DJ:tä, tai monimutkaisia ääni- tai valolaitteita. Riittää, kun hankit diskotilan nurkkaan International Dance Party tanssibileboksin. Kun baarissa on rauhallista bilekone kököttää rauhallisesti nurkassa odottamassa toimintaa. Kun bileboksi havaitsee sisäänrakennetun tutkansa avulla toimintaa, alkaa tämä pumppaamaan kansainvälistä bilemusiikkia ulos 600Watin äänijärjestelmästään. Kun tanssiliike laitteen läheisyydessä yltyy, alkaa musiikkia korostamaan lasereilla ja savukoneella tehostettu valoshow. Kaikki siis yhdestä baarin nurkkaan sijoitetusta laatikosta.

Katso myös laitetta esittelevä video

Lisää tietoa laitteesta tämän kotisivuilta osoitteesta www.internationaldanceparty.com