idp_wallpaper_1024×768.jpg

Bileiden järjestämiseen ei enää tarvita DJ:tä, tai monimutkaisia ääni- tai valolaitteita. Riittää, kun hankit diskotilan nurkkaan International Dance Party tanssibileboksin. Kun baarissa on rauhallista bilekone kököttää rauhallisesti nurkassa odottamassa toimintaa. Kun bileboksi havaitsee sisäänrakennetun tutkansa avulla toimintaa, alkaa tämä pumppaamaan kansainvälistä bilemusiikkia ulos 600Watin äänijärjestelmästään. Kun tanssiliike laitteen läheisyydessä yltyy, alkaa musiikkia korostamaan lasereilla ja savukoneella tehostettu valoshow. Kaikki siis yhdestä baarin nurkkaan sijoitetusta laatikosta.

Katso myös laitetta esittelevä video

Lisää tietoa laitteesta tämän kotisivuilta osoitteesta www.internationaldanceparty.com

Edellinen artikkeliModu Mini Phone painaa 39 grammaa ja on maailman kevein matkapuhelin
Seuraava artikkeliHienoja retrohenkisiä tarvikepakkauksia

1 KOMMENTTI

  1. Itse tykkään elektronisesta tanssimusiikista (vaikka en klubeilla tai konemusiikkitapahtumissa käykään) ja tuollainen laite olisi aika hauska. Tosin yksityiskäyttöön se olisi kyllä liian kallis ja iso.

    Loppujen lopuksi tuo laite on kuitenkin jännempi kuin perinteiset jukeboksit.

  2. Näyttää ihan joltain teekkareiden kännissä kyhäämältä kurssin lopputyöltä 😀

  3. Pete, varmaan alunperin sellainen olikin..
    Mutta aika vänkä vekotin. Vaatii vaan jonkun verran alkomahoolia että joku uskaltaa ne ensimmäiset tanssiaskeleet suorittaa, siis ilman musiikkia..

  4. Se lähettää sähkömagneettisia aaltoja jotka ovat huoneessa olevien valaisimien tuottamaan valoon nähden vastakkaisessa vaiheessa, jolloin valo interferoituu eikä sitä havaita.. Tai sitten aparaattiin liitetään jonkinlainen valo-ohjain joka on kytketty huoneen valaistusjärjestelmään.

  5. eipä kyllä ole kovin vaikuttava valo efekteiltään mutta musiikki varmaan on jo parempaa luokkaa.

  6. on muuten vitja siide masiina. Ostaisin jos voisin, tada-daa!