Diesel OLED kello

Diesel on varmaan monelle tuttu vaatemerkkinä, mutta yhtiöltä löytyy myös muita muotituotteita, kuten kelloja. Dieselin uusimmassa kellossa on kahden värin OLED -näyttö, joka käyttää hyväkseen samaa teknologiaa kuin nykyajan matkapuhelimet.

Diesel DZ7086 -kellossa on myös muutamia varsin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Se osaa numeroiden sijaan näyttää kellonajan myös tekstinä (esim. Eleven Twenty Seven) ja viihdyttää käyttäjää erilaisilla animaatioilla.

Tällainen muotikello irtoaa 150 dollarilla.

Lähde http://technabob.com

Artikkelin kirjoittanut Teemu Hynninen pitää yllä myöskin omaa, mobiililaitteista kertovaa blogia nimeltään Mobiiliblogi.

Edellinen artikkeliRastaluurit
Seuraava artikkeliModu Mini Phone painaa 39 grammaa ja on maailman kevein matkapuhelin

5 KOMMENTIT

 1. Aika pieni toi näyttö kyllä. Johtuuko designistä vaiko teknisistä syistä?

 2. nyt kun noita OLED näyttöjä alkaa olemaan ja kaikki muukin tekniikka on onnistuttu puristamaan niin pieneen tilaan että alkaa olemaan ajan kysymys kun ”ritari-ässä/taisteluplaneetta galaktika” tyyppisiä tietokone kelloja alkaa tulla markkinoille.

  Olis ihan kätevää jos olisi 3″ kosketusnäytöllä varustetettu PDA/Puhelin/GPS hybridi kädessä, vieläkun ottaisi energiaa liikkeestä ja valosta niin ei tarvitsisi edes joka yöksi laittaa latautumaan.

  rannekello dataterminaali jossa on posti/netti/kartta/gps/puhelin (bluetooth kuulokkeen yli) sekä vaikka mp3 soitin olisi jo toteutettavissa kohtuullisen pieneen tilaan 🙂

 3. En oikein jaksa uskoa rannekellonen ”uuteen” tulemiseen. Kännykästä näkee tarpeeksi kätevästi kellon. Taitaa rannekello olla nykyisin vain lähinnä rannekoru.

  Tuo Dieselin hirvitystä ei voi ainakaan koruksi luetella. Tulee ihan mieleen jokun 50 luvun TV. Pieni ruutu ahdettu syvälle (tässä tapauksessa varmaan yritetty saada hieman piiloon iskuilta). Ruutu on onnettoman kokoinen ja ankeat 2 väriä eivät näköä tuohon rannepainoon ainakaan lisää tuo.

  Kaikki-yksissä-kuorissa multimedia laitteet taatusti yleistyvät entisestään tulevaisuudessa, mutta en oikein jaksa uskoa, että niistä ranteeseen kiinnitettäviä tulisi.

 4. minun mielestäni taas ranteeseen kiinnitys olisi luonnollinen; koko ajan näkyvillä, helposti käytettävissä ja vaikea varastaa käyttäjän huomaamatta, eikä vahingossa tipu taskusta taksin takapenkille.

  tärkein ominaisuus olisi ”slim” design että siitä voisi tulla hitti, jos se on iso tiiliskiven geometriikalla varustettu möykky niin sitä ei kukaan halua pitää kädessään.

Kommenttien lisääminen on estetty.