canouflage_tarra_juoma.jpg

Suomessa poliisi voi harkintansa mukaan kieltää alkoholijuomien nauttimisen julkisella paikalla. Vanha ”pullo paperipussissa” temppukaan ei välttämättä auta työnsä tuntevan lainvalvojan pitkää kouraa vastaan. Nokkela puistonaukkailija voi nyt kutienkin naamioida oluttölkkinsä limutölkin näköiseksi hankkimalla Canouflage oluttölkkitarroja juomatölkin naamioimiseksi.

”Kaljaako? ee-heii, Peskiähän tässä vaan juodaan. Seuraavaksi jano sammutetaankin sitten Mountain Spewllä!

Saatavilla Amazon.com verkkokaupasta hintaan $5,99

Edellinen artikkeliMaailman metrokarttoja
Seuraava artikkeliKierrätysosista valmistettu USB-kupinjäähdytin

1 KOMMENTTI

 1. Tuolla 6-taalallahan jo ostaa kaksi pullollista kaljaa, parempi vaan ottaa puoli tusinaa raakoja kananmunia ja pullo kossua pohjiksi. Tässä käy sitten niin että kananmunien tehdessä vatsaan mukavan kalvon ei kossu ala aivan heti imeytymään maksaan vaan vasta sen jälkeen kun kananmunat ovat ensin sulaneet.

 2. Kaikista suurin hyötyhän noissa tulee esimerkiksi festivaaleilla joilla ei saa viedä alkoholijuomia artistejen esiintymisalueelle.Yleensä näille alueille saa kuitenkin viedä alokoholittomia juomia.

 3. BTS \:

  eikö helpoin ole ottaa vaikkapa jaffa pullosta korkki Siististi pois ”veitsen terällä avittaa muovi sinetin kierteiden ylitse jotta se ei katkea” tämänjälkeen eliminoi limsaa noin 4-5 cl naamaan ja kaataa sitten pulloon korvaavat 4-5 cl väkevää alkoholia ja luonnollisesti korkki kiinni.. kuljetuksen ajaksi

  sama kolalle ja muille limsoille…

  sitten taas jos on oluen ystävä niin ostaa ja juo mountaindew:ä jo kuukausia ennen festari tapahtumaa juomakseen/ tyhjentääkseen korillinen tuota.. kun festari tapahtuma alkaa on helppo täyttää pullot oluella vaikka paikanpäällä teltassa.

  kun taas halutaan toimen pide suorittaa etukäteen ja jos pelkää että olut kärsii prosessissa niin voidaan dew pullo imeä tyhjiöksi ja vnetiili, pilli / putki jne …. kovalla työllä muutamien olusien salakuljettamisen tähden ahertaa 😀 niin mikäs siinä.

 4. Olen ostanut netistä sinetöityjä pullonkorkkeja. Niillä kun sulkee pullon niin se aukeaa silleen normaalisti (sinetti menee rikki), eli ovat kertakäyttöisiä. Ne korkit kuuluvat yhteen taikatemppuun.

 5. eikö olis vaan helpompaa kaataa alkomahoolit toiseen pulloon? tai kaataa vaan johki limutölkkiin… tai sit on vaan niin kovis et juo bissee ihan bisse tölkistä.