Maailman metrokarttoja

Sivustolta www.amadeus.net löytyy kohtuullisen hyvä valikoima maailman metrokarttoja. Ovat ilmeisesti jopa ajan tasalla. Tai ainakin Helsingin kartassa on jo Kalasatama. Tästä vaan mielikuvitusmatkailemaan tai tulostelemaan ennen reissua! Kuvassa Tokyo Subway.

Edellinen artikkeliSuunnittele oma Heinz-ketsuppipullon etiketti
Seuraava artikkeliCanouflage naamioi kaljatölkit limutölkeiksi

1 KOMMENTTI

  1. Melkoista sotkua. Ilmeisesti toimisi paremmin seinän kokoisena julisteena..

  2. Lähetä, Petja, kuva Hilavitkuttimeen kun on valmis! info[at]hilavitkutin.com

    T:Hilavitkutin

  3. olin tokyossa pari viikkoa, eikä tuo kartta ollut ollenkaan vaikea lukea. Oikeastaan liikkuminen metrolla oli todella helppoa.

  4. Totta, Tokiossa on yllättävän helppo liikkua vaikka ensimmäisinä päivinä saattaa sattua vahinkoja linjojen kanssa. Muistakaa kuitenkin, että tuossa ovat pelkät metrokartat. Niiden lisäksi on vielä saman verran ellei enemmän junakarttoja. 🙂