Buenos Airesin turistihinnat

Sehän on yleisesti tunnettua, että turisteille on monessa maassa eri hinnat kuin paikallisille. Tässä esimerkki Buenos Airesista. Vai liekö kyse ainoastaan kielen osaamisesta.

Lähde: www.triptouch.com

Edellinen artikkeliZenith El Primero Zero-G Multi-Dimensional Tourbillon on Sveitsiläinen 350 000 Euron rannekello
Seuraava artikkeliCycool -kuntopyörä tuulettaa

1 KOMMENTTI

  1. Melkoisen röyhkeää. Mitähän valuuttaa tuokin on kun tuo viitonen kuulostaa melko kovalta ollakseen jenkkidollareita, edes nykyisellä kurssilla.. Olettaen siis että tuo hinta koskee jotain normaali pulloa tai lasillista eikä mitään kymppilitran kanisteria.

  2. Niin – appelsiinimehuahan tuo tarkoittaa. Lasillinen ? Toisaalta jos tuo kojumyyjä puristaa sen asiakkaalle tuoreista appelsiineista niin ehkä…

  3. niin mutta onko nuo Usan dollareita? vai jonkun muun maan dollareita, kun dollaerita taidetaan käyttää eri maissa eri kurssissa…

  4. Jäppinen, on se suhde sellainen joskus ollutkin 2000-luvun alussa, mutta nyt yksi euro on noin 1,5 dollaria (USA), tämä siis euroalueen vahvasta taloudesta ja Yhdysvaltojen epävakaasta taloudestilanteesta johtuen.

  5. Joo yhdellä eurolla saa n. yhden kilon dollareita. Siis seteleitä. Näin ne sen talouden siellä Yhdysvalloissa hoitaa.

    1 Argentine peso on niin pieni valuutta, että se voidaan approksimoida nollaksi euroksi. Täten esim. 1000 (ARS, $) = 0€.