Cycool -kuntopyörä tuulettaa

Jin Woo Han on suunnitellut tämän kuntopyöräkonseptin. Polkemisenergia yksinkertaisesti siirretään ajajan edessä olevaan tuuletinpropelliin. Vauhdin tuntua ja vähemmän hikeä. Kenties joskus kauppoihin. Menisi vaikkapa Alessi-designiin.

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliBuenos Airesin turistihinnat
Seuraava artikkeliNatureMill PLUS kompostoi sisätiloissa

1 KOMMENTTI

  1. Olihan vuosia sitten ostosTV härkkelissäkin siinä pyörintävastusvanteessa sellaiset väkäset joiden kerrottiin puhaltavan ilmaa urheilijalle vantaan pyöriessä..

  2. Hus! metsään siitä etsimään tryffeleitä taikka muita metsän aarteita.
    Metsässä kulkiessa kunto kohenee ja mieli virkistyy, tuollaisen kapineen kanssa jos alkaa aktiivisesti seurustelemaan ei siitä seuraa mitään hyvää.
    Meinaan aina kuolla nauruun nähdessäni kuntosaleilla koneita veivaavat ihmis poloiset, kun hien saa mukavasti pintaan jo 50km yhtämittaisella patikoimisella. Kokeilkaahan mutta valitkaa sellainen reitti että olette viimmeisten viiden kilometrin aikana lähestymässä kotianne, sillä tuossa vaiheessa koette jalkapohjianne vaivaavista vesikelloista johtuen tunteen ”nyt jos pysähdyn niin tähän hän myös jämähdän” se jos mikään antaa elämällenne perspiranttia.

  3. Itse asiassa kuntopyörä on helvetin hyvä rasvanpolttaja niille jotka haluaa liika kiloista eroon (siin noin niin kuin meille läskeille) ilman että tarvii hölkätä läskit höllyen, kuolemankielissä ulkoilmassa muiden naurettavana. Tokin eihän tuo toimi siihen ”lihasmassan” kerryttämiseen, paitsi ehkä jalkoihin, mutta eihän se näytä yhtähyvältä kuin doubattu.. siis ’lisäravittu’ haba. Tämähän tarkoittaa siis sitä, että itsekin (painoahan on sitten armeijan kertynyt liikaakin) henk.kohtaisesti olen suunnitellut tuollaisen härpäkkeen (tosin ihan ilman tuuletinta, hikoiluhan on osa laihtumista) ostamista, ovat vain niin pirun kalliita minun budjetille (ja ei, olen aivan liian laiska alkaakseni kyhäämään itse fillarista vastaavaa).

  4. Nyt vähän avarakatseisuutta, kuten tiedetään nykyhteiskunnassa kyseessä on sanasta RECYCLING.
    Uudelleen ja uudelleen pyöräily.