Schemata Architecture Office: 63.02° House

Melko minimalistista suunnittelua edustaa tämä betonia etenkin sisältä hohkaava 63.02° House elikkä 63,02 asteen talo. Talo on täsmälleen 63,02 asteen kulmassa tiehen nähden. Ilmeisesti arkkitehtitoimisto Schematan mielestä tämä tuottaa parhaan valon sisätiloihin. Tällaisia saisi olla muuallakin kuin Japanissa. Tosin saattaa olla valmistuskustannukset melko suuret elintilaan nähden.

Lähde: www.treehugger.com

Edellinen artikkeliVirtuaalivettä
Seuraava artikkeliATC2K Waterproof Action Camera, tarpeellinen hankinta pyöräkikkailijoille

1 KOMMENTTI

  1. Sisätiloista tulee vähän mieleen inttiajan betonihökkelit, jotka eivät ole nähneetkään maalisutia.

  2. aika kiva:D vähä maalia jne, ni hyvä tulee:D tommosen ottasin koska tahansa asuttavaks:D

  3. Betonin harmaata ei näköjään osata arvostaa. Itse pidän betonin neuraalista harmaudesta varsinkinkin jos on hieman vielä raappaantunut pois. Omassa kämpässä tilanjakajana on vanha rappaantunut tiilimuuri johon roiskittu betonia. Vieraat on ainakin pitäneet. Miksi kaiken pitää olla niin kliinistä ja siistiä?

  4. Aivan *vetin ruma tuo ainakin on ulkoapäin, kaikkihan huomasi että tuo on kompuutterilla luotu kuva sisältä käsin, eli saattaapi olla luonnossa vähemmän kylmä elikkä värikkäämpi…

  5. Miten ihmeessä jokin kulma tiehen nähden tuottaa parhaan valon? Eikös se kulma pitäisi olla jotakin valonlähteeseen nähden? Siis aurinkoon!
    Ja sehän kulma muuttuu joka hetki riippuen vuorokauden- ja vuodenajasta. Paitsi tietenkin silloin, kun talo pyörii kuten sen yhden jo kuolleen pellen kultainen jättiläispatsas jossain ent. Sloboissa.