Plextor esittelee Blu-ray / HD DVD -yhdistelmäaseman

HD DVD ja Blue-Ray valtaavat vielä alaa. Edellinen laskemalla hintaa, jälkimmäinen valtaamalla levittäjiä. Ärsyttävää tällainen kilpailu. Mutta toisaalta hyvä, ettei monopolisoiduta heti kättelyssä. Nyt sitten ei vältämättä tiedä, kumpi asemista kannattaa ostaa, vaikka on jo 10000 markan HD-taulu-tv. Kenties kannattaakin harkita Plextorin kahta uutuutta, jotka lukevat molemmat formaatit. Kalliimpi malli myös kirjoittaa BD-R:ää. Hinnasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: www.nordichardware.com

Edellinen artikkeliElekit TU-873KEII putkivahvistin -rakennussarja
Seuraava artikkeliPietarilainen yhden miehen sukellusvene

1 KOMMENTTI

  1. miks vitus joku markan eihän kukaan nykyää enää ymmärrä markkojen päälle esim et paljo on 1400markkaa eurois..

  2. Verkkokauppa.com on myynyt jo yli pitkään toshiban comboa. Lukeva versio

  3. LG:ltä löytyy kanssa verkkokaupasta moiset… lukeva combo rapiat 200€ ja kirjottava sama kun tuo plextorikin 300€

  4. Luultavast toi markkavertaus on vaa muistuttamas siitä kuin paljo noi telkut oikeesti maksaa.. Ei sillä, kyllä iteltäki löytyy olkkarista littutelkku.

  5. Kun hinnat ilmoitetaan markkoina, ihmiset pitävät tuotteita kalliimpina kuin euroissa kerrottuna. Ihmiset maksavat kahvikupista euron, mutta kuka olisi aikoinaan pulittanut 6 markkaa sumpistansa (jotkut varmaan, mutta eivät kaikki).

  6. Jimmsillä ois muuten lukevaa LG:n comboasemaa aika hyvään hintaan varastossa…

  7. Tähän markka-euro -asiaan pureutuen, kieltämättä kaikki hinnat pompsahti ylöspäin kun tuli eurot kehiin. Mutta sitähän se inflaatio tekee ja palkkatasokin nousee huimaa vauhtia. Eihän se olisi mahdollista että hinnat pysyy samoina kun palkat nousee ja työväki valittaa. Itse en ole kuitenkaan rahaliikenteiden asiantuntija, mutta ainahan niitä oikeita mielipiteitä löytyy 🙂 Henkilökohtaisesti euroilla on helpompi laskea kun lukuarvot ovat pienempiä ja ne on helpompi suhteuttaa esim kuukausituloihin sun muihin. Neuvoni siis on, että markoista eroon vaikka väkisin!

  8. Täysin ot: Eurolla ei enää saa sumppia mistään. Kahdellakin ekellä tekee jo tiukkaa huoltiksilla. Kaikki hinnat eivät kuitenkaan nousseet taivaisiin, esim BigMac maksaa 3.75e=22mk. Muistan kun sitä mainostettiin kahdellakympillä telkkarissa. Kahden markan nousu kymmeneen vuoteen on melko kohtuullinen.

  9. Pitänee lisätä toteamukseeni, että kannatan markoista luopumista. Asiat olivat ehkä ennen palkkaan suhteutettuina halvempia, mutta se oli ennen se.