max_blank_berlin.jpg

Kukas sen on sanonut, että kakluuni tai takka täytyy olla nurkassa. Max Blank on design-talo, jolla on useampi rauta tulessa. Tämä Berlin-kakluuni on tarkoitus asentaa huoneiston keskelle. Tulipesää voi kääntää 360 astetta, joten sohvan voi asettaa takan mille puolelle tahansa. Vielä kun olisi yhtä paljon tilaa kuin promo-kuvassa. Savunpoiston uudelleenohjaus saattaa tulla vielä kalliimmaksi kuin tämä design-takka.

Lähde: www.maxblank.com (saksaksi)

Edellinen artikkeliKuvia Vietnamin sodan vastaisesta mielenosoituksesta vuodelta 1969
Seuraava artikkeliVanhoja hiiriä

1 KOMMENTTI

  1. Ei taida olla lämmitykseen ihan näiden varaavien mallien tasolla. Jos ottaa alhaalta sisäilman ja puskee sen käytännössä suoraan ulos, niin voi jopa viilentää sisäilmaa, riippuen siitä, mistä korvausilma sisälle tulee.

  2. Remontti Reiska asensi tollasen jo ajat sitte… Että ei mikään uus keksintö kun suomestakin on saatavissa noita

  3. Sisälle LCD näyttö ja DVD soitin. Takkatuli-DVD soittimeen ja ei edes tarvi tukitikkujen tai sytkärin kanssa räpeltää. Puhumattakaan klapien mukanaan tuomista roskista.

  4. Mikäs sinnipirttiä hiertää pelleteissä? Meillä on mökillä (yllätten talviasuttava) pellettikattila ja kyllä siellä tarkenee talvellakin..

  5. meilläki on pellettilämmitys ja hyvin lämpiää iso talo! niistä lähtee ihan hulluna lämpöä.

  6. Ei tuossa peltihökkelissä ole yhtään kaakelia. Eli ei sitä voi edes hyvällä tahdolla kutsua kaakeluuniksi eli kakluuniksi. Siitä puuttu noin 1500 kiloa lämpöä varaavaa kiveä. Kai se joku takka visi olla. Lämmittä silloin kun siinä on tuli, mutta vie enemmän lämpöä talosta mitä se antaa. Tutkittu asia. Kaunis korisus se kyllä on ja varmaankin edullinen.