zippo.JPG

Tupakointi vaikuttaa vähentyneen. Ainakin Euroopassa. Toki tupakkayhtiöt valtaavat uusia markkinoita jatkuvasti mm. Venäjällä. Mutta toki sytkäreiden ym. tupakkatuotteiden myynti vähenee samalla, kun sytytettävien tupakoiden. Zippo yrittääkin uutta aluevaltausta, ja esittelee tyylikkään bensiinikäyttöisen käsienlämmittimen. 10ml riittää lämmittämään käsiä 24 tuntia. Voisihan tuollaista kokeilla, ja ihan vain pätemisen vuoksi viettää talvi ilman rukkasia. Hintaa $24,95.

Lähde: www.amazon.com

Edellinen artikkeliToyota I-Real -autokonsepti
Seuraava artikkeliPittsburgh’ssa yritettiin maksaa mljoonan dollarin setelillä

1 KOMMENTTI

 1. Ja tuossa on turhaa mikä? Ei voi ymmärtää ainaisia valittajia. Eiköhän tuohon vehkeeseen mene muukin litku kuin Zipon oma.

 2. Bensakäyttöisiä käsienlämmittimiä on ollut olemassa jo iät ja ajat. Käsittääkseni tuo laitetaan rukkasen sisään lämmittämään, ei suinkaan korvaamaan rukkasia. Ainakin näin enoni esitteli samantapaista härveliä vuonna miekka ja pipo.

 3. Mikä tahansa bensa toki käy, vaikka Esson mittarista laskettu. Sytkäribensoissa on tumpunlämmittäjien kannalta se kiva puoli, että nämä ovat niin sanottuja hajuttomia bensiinejä. Sytkäribensaa käyttävän lapaset eivät siis tuoksu huoltoasemalle.

 4. Pilkkimiehillä ollut tosiaankin jo vuosikymmeniä käytössä. Zippojen käyttöohjeissa kyllä tietääkseni sanotaan ettei saisi käyttää muuta kuin puhdistettua tarkoitukseen valmistettua sytkäbensaa.

 5. … ja zippokin on kyseisen tuotteen aikapäiviä sitten julkaissut. Hyvä uutinen, vain hieman myöhässä.

 6. No jos ruvetaan hiuksia halkomaan, niin tämä on jo miltei vuosisadan vanha uutinen. Tällä tekniikalla olevia käsienlämmittimiä on valmistettu jo 1920 luvulta alkaen Japanissa. ”Peacock pocket warmer” -hakusanalla löytyy Googlella lisää tietoa. Tuossa tuo poltin on ilmeisesti kuluva osa, mutta mistään ei käy ilmi kuinka pitkään se oikeasti kestää (monenko käyttökerran jälkeen pitää keskimäärin vaihtaa).

 7. Ja miettikääpäs evoluutiota. Kuinka kauan onkaan ollut käsiä olemassa. Joo.

 8. Kävisiköhän tuo makuupussin lämmitykseen talvisella kuvausreissulla..hmmm
  Hintakaan ei hirvitä kätevähän toi on…

 9. Täytyy sanoa kyllä että tämähän on vanha kuin taivas 😀

  Nokeaakohan tuo käsiä käytettäessä, ja haiseeko kädet sitten siltä polttoaineelta?

 10. makuupussi palaa poroksi 2-5 sekunnissa, joten makuupussinlämmittimeksi erittäin huono!!!

 11. ”makuupussi palaa poroksi 2-5 sekunnissa, joten makuupussinlämmittimeksi erittäin huono!!!”
  Palavathan ne sopivat hanskatkin melko pikaisesti, materiaalista riippuen.

 12. Moi!
  Sattui tällainen keskustelu eteeni, ja on ihan pakko kysyä:
  Missähän päin Suomea on noita käsienlämmittimiä (Zippo tms.) muutamalla eurolla näkynyt? On tullut moista jahdattua jo pitkään, en tykkää kovinkaan paljon noista hiilipatukoilla toimivista, ja puhdistettua bensaa saisin työmaalta, joten olisin kovasti asiasta kiinnostunut.
  Uistelutyyppisessä kalastuksessa keväällä ja syksyllä kunnollinen peli olisi erittäin hyödyllinen laite.
  Myyntipaikan voisi ilmoittaa tarkemminkin, kiitos!

 13. Zipon sivuilla mainostetaan yli 10-kertaista lämmitystehoa kertakäyttösysteemeihin verrattuna… Tuollainen olis kiva povitaskussa mopoillessani pitkiä matkoja. Oikeastaan haluaisin kaksi, ne voisi sujauttaa kenkiin teltta-yön ajaksi.