_one-million-dollars.jpg

Pittsburgh’ssa koettiin yllätys, kun mies yritti maksaa miljoonan dollarin setelillä. Setelin kuvassa oli ilmeisesti Grover Cleveland. Samaisen miehen kuva oli 1969 pois vedetyssä 1000 dollarin setelissä. Kun kassa ei suostunut antamaan vääräksi osoittautunutta seteliä takaisin, mies raivostui ja paiskasi pankkikortinlukulaitteen tiskiin. Siinä vaiheessa, kun asiakas kurotti viivakoodin lukulaitetta, paikan johtaja soitti poliisille. Mies ei kuitenkaan jäänyt kiinni.

Suurin USAn seteli oli $100000 kultainen todiste, joita tehtiin vuosina 1934 ja 1935 kansallisten pankkien keskinäiseen valuutanvaihtoon. Kuvan setelin Ethan Persoff löysi vuosi sitten sillan alta. Se ei liity tähän tapaukseen.

Lähde: www.pittsburghlive.com

Edellinen artikkeliZippo -käsienlämmitin
Seuraava artikkeliMunkki Hai Deng osasi seistä yhdellä sormella

1 KOMMENTTI

  1. Yksi hölmöimmistä yrityksistä aikoihin.. Sama kuin olisi piirtänyt kokonaan ihka oman setelin.. Jos aikoo väärentää rahaa, voisi edes yrittää saada sen muistuttamaan jotain oikeaa käytössä olevaa rahaa..

  2. Melkoisen mielenkiintoinen juttu. Tuli tuosta 9 dollarista mieleen, että jossakin aku ankassa oli sarjakuva mikistä ja hessusta maassa, jossa kaikkien seteleiden arvo päättyi ysiin. Esimerkiksi hessu vaihtoi rahaansa 9 pescudon seteleiksi.

  3. Jokuhan tossa jossai välissä olin väärentäny 30 euron seteleitä… Mikä lie älynväläys sekin…