suurin_mainos.jpg

Ad-Air suunnittelee maailman suurimpia ulkoilmamainoksia. Kohderyhmänä on lentokonematkustajat. Tarkoituksena on levittää mainoksia 30 lentokentän välisille lentoreiteille. Yksi jo nyt ennakkoon valittu paikka on Heathrow’n lentokenttä. Jo tämän alueen mainosten arvellaan saavan vuosittain 20 miljoonaa katsojaa, joista 10 miljoonaa uniikkia.

Mainoksista suunnitellaan kaksi kertaa Trafalgar Squaren kokoisia, 20000 neliömetriä aloiltaan. Rakennelmat tehdään siirrettäville alustoille, hieman maanpinnan yläpuolelle. Mainkoset on myös tarkoitus sijoittaa siten, että niitä ei nähtäisi maanpinnalta. Mainokset valaistaan siellä, missä laki sen sallii. Valaisemiseen suositaan vähän sähköä kuluttavia lamppuja.

Kuvassa on näkymä, miltä mainos tullee näyttämään.

Lähteet: www.gizmag.com, www.ad-air.com

Edellinen artikkeliBeepcard luottokortti toimii äänentunnistuksella
Seuraava artikkeliPorschella tutkaan 277km/h lasissa