argument-chair.jpg
Argument Chair on teräsrunkoinen Everlast-nyrkkeilyhanskoista koostuva päheä nojatuoli. Se hyväilee epäilemättä varsin hyvin selkääkin. Tuoli on tosin varsin tyyris, lähes kuusi tuhatta taalaa, mutta ehkä tuollaisen pystyisi rakentamaan helposti itsekin. Jostakin pitäisi vain saada kasa käytettyjä hanskoja.

Lähde: Luxist

Edellinen artikkeliInnovatiivinen hands-free -setti matkapuhelimeen
Seuraava artikkeliMitä kaikkea australialaiseen vankilaan voi salakuljettaa

1 KOMMENTTI

 1. Tuo kuvassa esiintyvä yksilökin on hieman käsin tehdyn oloinen (hitsaukset ja taivutukset). Siitähän sitä hintaakin sitten kertyy.

 2. Olisi melko huvittavaa jos jossain RAWissa jätkät hakkaisivat toisiaan tuollasilla tuoleilla 😀

 3. Hauskinta olisi, mikäli tuollaisen oikeasti kasaisi käytetyistä hanskoista. Haju olisi sitä luokkaa, ettei kukaan pystyisi tuon kanssa samassa huoneessa oleskelemaan. Varsinkin, kun tuon päälle istuisi, tulisi sellainen pöllähdys ihanaa treeniä ilmoille, että tyrmäys olisi taattu.

  Kierrätysideat ovat aina mahtavia!

 4. Taitaa olla tosiaan hintaa myöskin juuri sen takia, että eihän tuossa nyt voi käytettyjä hanskoja käyttää. Ei hajun eikä ulkonäön takia. Itse yritän ainakin vältellä vanhoja hanskojani parhaani mukaan.

 5. Täähän olis hyvä hanska teline jollekkin ammatilaiselle,jos hanskat voisi irrottaa.

 6. heikkinen: jep, tilaustyönä ja hanskoillakin hintaa, eli äkkiähän se kuusi tuhatta taalaa tulee hinnaksi

  Marcor: No silloin RAW:kin olisi ehkä juuri ja juuri katsomisen arvoista 🙂

  Väinämöinen: Totta, haju olisi varmasti aito. Ehkä tuo tuoli pitäisi kaivaa vain aidon tunnelman kohottamiseksi urheilua töllöstä katsellessa