Mitä tapahtuu, kun F4 Phantomilla täräyttää 800km/h ydinvoimalan seinään?

Edellinen artikkeliAir Ray on helium-täytteinen radio-ohjattava rausku
Seuraava artikkeliInnovatiivinen hands-free -setti matkapuhelimeen

1 KOMMENTTI

 1. Kyllähän se seinä pelkän alumiini-putkilon kestää: mutta miten kävisi jos kone lastataan räjähteillä..

 2. Jimin bunkkeridokumentissa oli melko näpsäköitä läpäiseviä ohjuksia aikoinaan.. Niillä pääsi läpi aivan mahdottomilta näyttävistä, jopa parinkymmenen metrin paksuisita betonijärkäleistä. Läpäisyn jälkeen tietysti vielä parin kilotonnin taistelukärki viimeistelee tuhon.. Ne tehdään ilmeisesti sitten hieman jämymmästä kamasta kuin lentokoneet..

 3. Kun kone kerran hajosi aivan tuhannen nuuskaksi, se heikentää salaliittoteoriaa siihen Pentagoniin osuneesta matkustajakoneesta. Kyseisestä koneesta ei jäänyt juuri mitään jäljelle. Jenkkiviranomaiset sanoivat koneen metallin höyrystyneen kuumuudessa, toisten mielestä se on mahdotonta.

 4. /*
  tape sanoi:

  Kyllähän se seinä pelkän alumiini-putkilon kestää: mutta miten kävisi jos kone lastataan räjähteillä..
  */

  Lentokoneita ei rakenneta alumiinista..