Lisää kaljakoriviihdettä. Joku on keksinyt rakentaa mopon kaljakoriin. Noita kun olis muutama, niin voi ottaa kisan!

Edellinen artikkeli25 eniten myynyttä videopeliä
Seuraava artikkeliMakuupussihaalarit

1 KOMMENTTI

  1. Näytti olevan toinenkin video samassa lähteessä, jossa kaljakopassa oli 80cc skootterin moottori :!

  2. Loistavaa 🙂 Ajelu tapahtui todennälöisesti jossain itäeuroopan maassa. Esim virossa oli tollaista maisemaa ja samaa kaliiberia olevia kulkineita tien päällä. Saksassa voi kiinni jäämisen riski olla hieman suurehko tuollaisessa harrastuksessa..
    Mutta joka tapauksessa, jos tuollaisia jossain liikkuessani nään nii käyn jututtamassa ja tinkaamassa sellaisen suomeenkin..

    BTW. ilta aikaan ainakin virossa liikkuu esim aivan uskomattoman törkeästi viritettyjä ’mopo’skoottereita sekä mopoja. Ei paljon olisi suomalaisten koululaisten ’tappivireisillä’ kulkineilla mitään jakoja. Kuukauden mittaisen ilta aikoina huoltoasemien sekä ostareiden liepeillä suoritetun hengailun perusteella uskallan sanoa..

  3. aika siisti itteläkin on tollanen rakenteilla on lapinkultakori ja vähän muuta vaneeripihjia ja moottorisahan moottori toimii hyvin ja tein suuremman bensatankin ja kaikki rengasaksilat tein itte ja runko on vanhan potkulaudan tulee kulkemaan n.15-20km:h

  4. JOO ITSE JÖIN KIINNI TUOLLAISELLA SUOMESSA AJOSSA.POLIISIT VEIVÄT AJOKORTIN POIS JA 2150e sakot tulivat.ei muuta kummempaa