Satama ja Trainers house yhdistyvät - Blarp tekee periaatteista arkipäivän todellisuutta

Päivän suurimpia talousuutisia kotimaassa oli varmasti se, että Satama ilmoitti ostavansa Jari Sarasvuon luotsaaman Trainers Housen.

Useassa yhteydessä uutiseen liittyen on myöskin hehkutettu yhteisyrityksen uuden tyyppistä, live-roolipelaamiselta nimensä lainaavaa liiketoimintatyökalua nimeltään Blarp (business live action role playing). Itse konsepti nimen takana on kuitenkin jäänyt tähän asti ainakin itselleni kovin hämäräksi. Onneksi aiheesta on nyt kuitenkin tehty videotraileri, joka selventää asioita.

Linkki Blarp -traileriin

Edellinen artikkeliTietoja uudesta Creative Zen mediasoittimesta vuotanut verkkoon
Seuraava artikkeliKeksintöjen viikko: Aaltosorvi

1 KOMMENTTI

  1. Missä saa jonottaa osakkeita? Mä ostan kyl kaikillä säästöillä, näyttää senverta uskottavalta, rohkealta ja mullistavalta! 😀

  2. joku varmaa voi sit lisäillä tänne tietoo täst ku lisää tietoo tulee meinaa jäi trailerinki jälkeen ihan hämäränpeittoon koko juttu… ja jos Erkki tahtoo olla tosi kiva niin jaksaa ilmoittaa sähköpostiinki kun lisätietoo tulee =)

  3. ”Samaa aihetta sivuavia hilavitkuttimia:
    * Tulva jätti veneen paalun päälle”

    Kerrankin osui kohdalleen 🙂

  4. Mitä! Saako kotonakin sitten tehdä töitä. Ja vielä vieraassa persoonassa? Tämä täytyy kokea. Pääsee vissiin avaruuteenkin. (Harmi vaan, että sielläkin on nykyään vaan iso tyhjyys).