Uusi Creative Zen MP3 soitin

Verkkokauppa Amazon on vahingossa esitellyt sivuillaan kuvia ja tietoa IFA 2007 messuilla esiteltävästä uudesta Creative Zen soittimesta etukäteen. Amazon verkkokaupasta peräsin olevien tietojen mukaan flash-muistiin perustuvaa soitinta tullaan toimittamaan 4, 8 tai 16 Gigatavun muistilla varustettuna. Soittimen eri versioiden hinnat tulevat vastaavasti olemaan Yhdysvalloissa $149, $199, ja $299.

Ominaisuuksia uutuussoittimessa tulee löytymään erillinen SD-muistikorttipaikka muistin laajentamiseksi, FM-radiovastaanotin, sisäänrakennettu mikrofoni sekä 2,5 tuuman (16,7 miljoonan värin) näyttö. Mediaformaateista pitäisi löytyä tukea kaikille yleisille musiikki-, kuva-, ja videotiedostomuodoille.

Ei siis vaikuta kokonaisuutena yhtään hassummalta paketilta!

Lähde: www.ubergizmo.com

Edellinen artikkeliNokia N81 pelipuhelin esitelty
Seuraava artikkeliSatama ja Trainers House yhdistyvät – Blarp tekee periaatteista arkipäivän todellisuutta

1 KOMMENTTI

 1. Hurraa! 16GT flash muisti! Entinen creative kiintolevyineen ei kestänyt pudottelua kovin pitkään, eikä takuuseenkaan kelvannut takaisin kun totesi vaurion johtuvan käyttäjän huolimattomuudesta.. Tuota voikin sitten huoletta heitellä miten sattuu. Eikä ole pahan kokoinenkaan btw..

 2. Olisihan iPod nanokin ihan hyvä muuten, mutta ei kelpaa koska se vaatii iTunesin.. Creative taas toimii heittämällä. Ovat muutenkin olleet jotenkin mukavamman oloisia kuin muut..

 3. Heikkinen, sinulle ei siis iPod kelpaa pelkästään sen takia että siihen tarvitaan kyseinen ohjelma?

  btw, iPodiin voi siirtää musiikka suoraan kansioittain ilman tuota ohjelmaa. Itse omistan eikä ole yhtään hassumpi vekotin.

 4. Ei, Mara, minulle ei kelpaa iPod juuri tuon ominaisuuden vuoksi. Kaverini vanhemman podin kanssa tiedostojen siirto ei onnistunut millään koska minulla ei ole iTunesia, enkä todellakaan sellaista shaibaa koneelleni lataa. Ehkä ominaisuudesta on myöhemmin luovuttu, mutta esim. MB tekemissä kokeiluissa on muistaakseni mainittu miinukseksi tuo ohjelmistoriippuvuus. Kyseessä ei ollut edes kovin vanha testi (viime, tai sitä edellinen numero.)

 5. Kun täällä nyt mainostetaan ipodin ohjelmistoriippuvuus. Itse hallinnoin omaa ipodiani linuxin gtkpodin kautta. On vielä huomattavasti kevyempi kuin itunes. Vielä on jotkut ominaisuudet lastenkengissä, mutta kehitystä tapahtuu jokaisella päivityksellä.

 6. Heikkinen, itelläni on tässä tainnu olla kolmisen vuotta iPod, ja melkeinpä jokaiseen suosituimmista audio ohjelmista löytyy plugin, jolla siirtää iPodille musiikkia. Musiikin voi myös siirtää manuaalisesti kansioon, joka vain on ns. ”piilotettu”. Sitä paitsi iTunes on yksi parhaita kokeilemiani audio soittimia, vaikka sitä en käytäkkään nykyään.

 7. ompa halapa! pittääpä ostaa tuommonen. empä ostakkaa ku tuli kiinasta tilattua $35 soitin 😀

 8. koskas ne tuon päästävät markkinoille kun mistään sitä tietoa löydä?

 9. minulla on tuollainen. Ostettu Verkkokaupasta, 4 gigan muistilla, hintaa ~120€. Ihan kohtuullinen masiina, mutta kaipaa toimiakseen XP:n. No, mikäs tässä, asensin sen sitten nykyisen kakstonnisen rinnalle. Muuten muo on mielestäni vallan kohtuullinen soitin. Kuvassa nuo näppäimet ovat muuten eri päin kuin minun soittimessani. Siinä nimittäin tuo ”oma näppäin” ja play/pause-nappula on alhaalla ja tuo edellinen ja asetukset nappula on ylhäällä. Epäilyttävää.

 10. Olen nyt ostamassa tämän creative zenin. Kaveri antoi lainaksi testattavaksi ja vaikutti loistavalta. Bugeja ei löytynyt ainakaan minun käytössäni. Paristo oli melkoinen pettymys videon katselussa, mutta musiikkia sillä pystyi kuuntelemaan reippaasti. Pariston keston tietenkin ymmärtää kun katsoo laitteen kokoa.

  Olen itse käyttänyt Applen tuotteita jo useita vuosia ja tiedän oman kokemuksen kautta, että jos siirtää tiedoston muuten kuin iTunesin kautta, soitin ei löydä kyseistä kappaletta. Voin kertoa että se on erittäin v****maista. Voi olla että uusimpia soittimia on muutettu, mutta minun shuffleni kanssa ei tiedoston siirto onnistunut muuten, kuin iTunesin kanssa.

  Aluksi harkitsin tuon iPod nanon (3. sukupolvi) hankkimista, mutta kun löysin tämän uuden zenin muutin mieltäni heti. SD laajennus, DivX toisto ja halvempi hinta olivat syinä muutokseen. En käytä esimerkiksi QuickTimea, joten .mov tiedostoja en katsele ja en todellakaan ala tuhlaamaan puolta tuntia tiedoston muodon muuttoon.

 11. Ajattelin ostaa tuon 8gb muistilla. Tietääkö kukaan käykö siihen Mp4 tiedostot?

 12. itsekin aioin ostaa tuon masiinan. Voikossiihen laittaa elokuvii ja musaa Media Playerilla vai mikä ohjelma ois paras? häh lisäksi

 13. Ostin itse juuri 8gb erittäin halvalla, 100e.
  Ja pakko myöntää että on aika helppo käyttönen, tosin huonopuoli on se ettei soittimessa voi valita musiikkia kansioittain, vaan kaikki ovat yhdessä rykelmässä.