Mattel osasi jo 60-luvulla lelujen tekemisen. Tässä seitsemän dollarin Tommy Burst -setissä on konepistooli, revolveri, etsivän laatta, kainalokotelo sekä tietenkin luoteja. Konepistooli ampuu näppärästi kymmenen sarjoja tai yksittäisiä laukauksia.

Edellinen artikkeliMies pienensi leikkauksella peukaloaan iPhonea varten
Seuraava artikkeliTulva jätti veneen paalun päälle

8 KOMMENTIT

  1. Mutta ottakaa huomioon, että eikös dollari ollut tuohon aikaan ”enemmän”, kuin yksi dollari nykyään? Sillä siskoni kerää sellaisia wanhoja mainoksia, (kuten esim. jonkun hampurilais ravintolan mainoksen maalattuna metalli levylle) joissa lukee esim. ”burger and fries, 50cents!”

  2. Tuollanen on kyllä ihan must 😀 Mutta luultavasti nykyiset turvamääräykset kieltäis tämän… Joka tapauksessa jokapojan unelmalelu ^^

Comments are closed.