somi.JPG

Thomas Martel, 28, on iso mies. Joten hänellä on isot peukalot. Tämä on vaikeuttanut elektronisten laitteiden käyttöä ja mm. iPhonella tekstiviestin kirjoittaminen on ollut lähes mahdotonta. Hän siis päätti varata ajan plastiikkakirurgille ja pienentää peukaloitaan.

Leikkaus ei ollut aivan yksinkertainen. Peukaloista hiottiin luita pienemmiksi ja tehtiin pieniä muutoksian lihaksiin sekä korjattiin kynsien kokoa. Hintaa siis kertyi, mutta Martel uskoo leikkauksen maksavan itsensä takaisin 10-15 vuodessa, kun laitteita voi nyt käyttää helpommin ja nopeammin. Lisäksi se helpottaa hänen elämäänsä.

Kiitokset uutisvihjeestä Paul Räisälle!

Lähde: northdenvernews.com

Edellinen artikkeliJean Yves Blondeau laskee mäkeä rullaluistinpuvulla
Seuraava artikkeliMattelin Tommy Burst -etsivän setti 60-luvulta

1 KOMMENTTI

 1. Tuli tässä mieleen että minne noita uutisvihjeitä voi lähetellä? Koska itselläni olisi nyt muutama, esim tuolta pulju.netistä voi tilata sellaisen vempeleen kuin aquaskipper, ja muitakin vastaavia olen löytänyt.

 2. tää oli jo aiemmin Mbnetissä=D
  mut pakko sanoa että Jyrki teki tämän jutun paremmin.
  Pisteet kotiin Jyrkille!!=D

 3. Sitä vain ihmettelen, että miksi käydä läpi noin iso operaatio, kun silikoni-implantti peukalon päässä olisi ajanut saman asian. Sitä paitsi tötterön malliset peukalonpäät olisi aika siistit, voisin itsekin hommata sellaiset, vaikka aika pienisorminen olenkin.
  Tuosta väitetystä leikkauksesta ei tosiaan tunnu löytyvän minkäänlaista kuvamateriaalia, mikä himpunverran nakertaa uskottavuutta, ainakin minun silmissäni. Mahdotonta tuo ei olisi, mutta hieman varauksella suhtaudun.

 4. Melko tärkeänä pitää jannu noita hilavitkuttimiaan jos niitä varten pitää sormet silpoa..

 5. Tämä nyt on aika hurjaa… Sehän on vain puhelin. Tosin mikäli kaverilla oli jotenkin ihan hirveän iso peukalo, niin helpottaahan se muidenkin hilavitkuttimien käyttöä, mutta silti… Pakko sanoa, etten itse tuollaista lähtisi tekemään.

 6. Oli joku bugi tossa äskön ja ei voinut antaa kun maksimissaan neljä tähteä, kun viides tähti puuttui…