rouge-o2-wine-breather.jpg

Jostain syystä kaikkein kalleimmat viinit tulee ajoittain juotua siinä vaiheessa iltaa, kun kaikki muu alkoholi on lopussa. Etenkin tällöin unohtuu helposti vuosikertaviinien tarvitsema ilmaaminen. Pitäisi avata pullo ja odottaa tunnin verran, että viinistä saa kaikki oikeat aromit irti. Toki viinin karahviin kaataminen auttaa, mutta Cellardine on kehittänyt tähän ongelmaan hienomman ratkaisun.

Rouge O2 laitetaan viinipullon suulle ja kytketään päälle. Tällöin laite pumppaa hiljalleen ilmaa pullon sisältöön, ja viini saadaan juomakelpoiseksi tunnin sijaan yhdessä minuutissa. yhdet AAA-patterit kestävät 230 pullon ilmaamisen. Hintaa laitteelle kertyy 18€.

Lähde: prezzybox.com

Edellinen artikkeliSeitsemänjalkainen karitsa
Seuraava artikkeliMakkarahöyrystin

1 KOMMENTTI

  1. Aivana kätevä laite mutta ei tollaista tulisi koskaan käytettyä, kun pullo on avattu niin sisältö kaadetaan heti pois eikä ruveta aikailemaan. :d

  2. Tietääkö kukaan mitään konstia saada viinipullon korkkia auki, sillain ettei tarvi lyödä sitä sisälle?

  3. Vaikkapa jalkapallopumpulla. Pumpun suutin läpi korkista niin, että se on pullon sisällä ja sitten vain pumppaa korkin ylös. Tekemällä saman olut tölkille saa kätevän olutsuihkulähteen kun suuttimen kovan pumppaamisen jälkeen vetäisee tölkistä pois.. 😉

  4. Pyyhe pohjan ympärille ja sitten paukutetaan seinää vasten kunnes korkki irtoaa. Tai vanha konsti: tukeva ote pullosta noin etiketin kohdalta ja lyödään napakasti pöydän (ei lasipöytä) reunaa tai parvekkeen kaidetta vasten. Iskun pitäisi osua noin kaulan puoliväliin.