clipboard33.jpg

Hollywoodissa ollaan saatu tarpeeksi pulujen jätöksistä. Arvioiden mukaan noin 5000 yksilöä asuttaa aluetta. Argyle Civic Associationin pääjohtaja Laura Dodson uskoo pulujen ehkäisypillereiden olen hyvä ratkaisu pahaan tilanteeseen.

Ulosteiden siivoamisesta on tullut mahdotonta ja erilaisia keinoja pulujen karkoittamiseksi on mietitty. Sähköaidat ja myrkyttäminen eivät herätä positiivisia ajatuksia eläinoikeusrintamalla. Innolyticsin kehittämä OvoControl P, joka keskeyttää munien kehityksen, on näillä näkymin valittu testattavaksi. Pulujen määrän on arvioitu näin putoavan ainakin puoleen vuoteen 2012 mennessä.

Lähteet: www.innolyticsllc.com, news.bbc.co.uk

Edellinen artikkeliDramaattinen preeriakissa
Seuraava artikkeliLegoista rakennettu Bluesmobile

1 KOMMENTTI

 1. Vituttaa tollanen eläinrääkkäys, jättäis ne linnut rauhaan.
  Mikähän haloo tulis jos joku rupeis syöttään ihmisille niiden tietämättä ehkäsypillereitä ettei ne lisääntyis.
  Tosin mun puolesta niin pitäis kyllä tehäkin.

 2. Lisäksi hieman epäilyttää, mitä tapahtuu kun ”lääke” siirtyy ravintoketjussa tai kuolleiden lintujen mukana maaperään ja vesistöihin, vaikka Innolyticsin sivuilla näitä ei riskinä nähdäkään.

  Siitähän oli juttua, kuinka Wimbledonin tenniskentillä lennätetään kyyhkyshaukkaa n. kerran viikossa ja se riittää pitämään pulut poissa. Niin miksei tässäkin sitten kehitettäisi jokin vastaava ”luomu”-ratkaisu.

 3. Aamulehdes oli joskus juttua siitä, Tampereen jostain järvestä jonne puhtaanapitolaitos ohjaa veden, on kuollut kaikki kalat juuri sen takia ettei ole pystynyt lisääntymään.
  Ja sen sitten aiheutti se, että naiset syö niin paljon e-pillereitä.
  Juttu on aika vanha, mutta noin se jotenkin meni.

 4. Eläinrääkkäystä!? Sadevedet huuhtoo vesistöihin!?
  Hei c’mon.. Ette voi olla tosissaan.. Tästä on hyötyä puluille itselleenkin. Ruokaa ja tilaa riittää pulua kohden tuplasti kun lintujen määrä puolittuu. Samoin puolittuu myös vesistöihin huuhtoutuvan pulunjöötin määrä.

 5. Kimpsa-> Hieno rinnastus suoraan puluista ihmisiin ;-D Antakaa mun kaikki kestää. Voisit mennä juttelemaan niille puluille ja kysymään mitä oikeuksia ne itselleen haluaa kun eihän niillä ihmisoikeuksia voi olla 😉

  Miski-> Tuo on varmaankin urbaania legendaa. Tuskinpa ihmisille tarkoitetut pillerit kaloilla toimii. Ainakaan samalla tavalla. Toki jos sulla on faktaa laittaa tohon…

  Mutta itse asiasta, tuo haukka varmaan olis paljon fiksumpi. Ja sillä olis suora työllistävä vaikutus. Sitäpaitsi eiks ne vois hoidella rotia samalla tavalla. Ai mut eihän niitä voi petolinnuille syöttää, sehän rikkois niiden oikeuksia.

 6. no ehkäpä ne on koulutettuja haukkoja jotka ei kuksi kokoajan vaan niitä käytetään yksitellen….. Niimpäniin, käytetään verorahoja johonki helvetin e-pillereihin sen sijaan että käytettäs vaik niitä haukkoi

 7. Älytöntä kinastelua. Kyyhkyset ovat oikeasti riesana kaupunkikuvassa. Sitä samaa ovat kyllä lokitkin ja muut paskantonkijat. Vastapesty puhdas auto, kuka siihen sitten paskoi… Puhumattakaan siitä, kuinka paljon niiden uloste sotkee katukuvaa ja vesistöjä samalla kuljettaen tauteja.

 8. Mun mielestä nimenomaan Ihmiset on riesana kaupunkikuvassa ei elukat.
  Puhumattakaan siitä kuinka paljon IHMISTEN ulosteet ja muut roskat, saasteet ja muut kuonat saastuttaa ja kuljettaa tauteja.
  Ihmisten eritteitähän ei kaupunkien kaduilla juuri näy vai. Gimme a break.

 9. Nyt ollaan pahasti metsässä (tai ehkäpä kaupunki lähiössä) jos ulosteet on saastetta. Suosittelen opintokäyntiä maatilalla 😉 Hannes voisi sivistää meitä kaikkia kertomalla miten ”ihmisten ulosteet, saasteet ja kuonat” kuljettaa tauteja ;-D

  No joo, talojen nurkkiin ja porttikongeihin kuseksijat vois kyllä pyöritellä siinä itessään rangaistukseksi?

 10. Olisihan tappaminen hyödyllisempää kuin karkottaminen muuhun paikkaan, mutta milläs tapat kymmeniätuhansia puluja? Myrkyttäminen on erittäin poissuljettu vaihtoehto, ampuminen liian työlästä eikä sovi muutenkaan kaupunkiin. Puhumattakaan minkä älämölön ympäristöfanaatikot, kuten kimpsat ja hannekset nostaisivat. Kaatopaikoilla on suomessakin kokeiltu verkkoja lokkien torjuntaan. Siitäkin nostettiin kauhea metakka. Eihän viattomia lokkeja saa verkkoihin sotkea. Antaa vaan mellastaa kaatopaikalla ja levitellä jätteitä..