Hilavitkuttimessa esiteltiin kesäkuussa video dramaattisesta preeriakoirasta. Tosin erheellisesti nimellä maaorava (linkki artikkeliin). Video jakoi jyrkästi mielipiteet: Toiset pitivät, toiset tuntuivat inhoavan. Samainen video on saanut YouTubessa vähän yli kuukaudessa jo 2253722 katsojaa. Klipille ja siitä editoiduille montaaseille on omistettu sivusto www.dramaticprairiedog.com. Myös haastajia kyseiselle preeriakoiralle on esitelty. Tässä eräs dramaattinen preeriakissa -nimeä kantava otos:

Edellinen artikkeliRiivattu kirjasarja
Seuraava artikkeliHollywoodin puluille OvoControl P -ehkäisylääkettä

1 KOMMENTTI

  1. ihan ok mutta ei mitään verrattuna siihen kurreen joka oli aivan loistava:)

  2. Tämä video ei edes hymyilyttänyt, päinvastoin se olevakin hymy katosi, toisin kuin preeriakoira jolle todellakin sai nauraa.

  3. Anurista. Kuten se preeriaoravakin. Miksi tällaista edes tungetaan verkkoon? Ja miksi joku on niin tyhmä että katsoo sen 2,25miljoonaa kertaa.. Miksi minäkin katsoin sen? Onko ainut lohtuni todella se, että en edes huvittunut tästä? Jos joku pitää tätä hauskana, on kyseiselle henkilölle turvallisinta lukita itsensä pehmustettuun huoneeseen siihen asti että tulee järkiinsä.

  4. Joku siinä täytyy olla, kun on niin paljon katsojia. Tästä graduidea sosiologille tai folkloristille!

  5. Minne tuossa hilavitkuttimessa asennetaan paristot? Vai onko hännässä kenties USB johto?

  6. Miestäni tällaiset lyhyet, yksinkertaiset videot ovat ilmiö, joka on seurannut siitä, että videomateriaalia syntyy jatkuvasti kasvava määrä uusien hilavitkuttimien, kuten videokamerakännyköiden yleistyessä. Jos tämä oli aihe, jota Johannes sivusit.

  7. Huono..kissahan ei edes katso kameraan, vaan johonkin kuvaajan heiluvaan käteen tms..

  8. mÄ vIhaan sitä ihmeen preedia koiraa ja tätä kans. Se kun on niin helppo lavastaa. Ja niin kuin L vinkkasi, että kuvaajalla on heiluva käsi ynm. kuvata vaan joku elukka ja sitten lissää musan siihe. Ei mitäään järkee.