clipboard10.jpg

Monet ovat varmaan jo kauemman aikaa odotelleet, että näille lennoille, joilla simuloidaan painotonta tilaa pääsisi osallistumaan. Stephen Hawkinhan testasi tämän kokemuksen äskettäin ja kehuu Zero G -firmaa, joka järjestää lentoja Kennedy Space Centeristä Las Vegasiin ja toiseen suuntaan. Hintaa tälle 90 minuutin lennolle kertyy $3975. Lennon aikana suoritetaan 15 parabolista lentorataa, jolloin painovoiman vaikutus poistuu tai muuttuu 25 sekunnin ajaksi. Kaksi kertaa mennään Kuun 1/6 G-voimalla, yksi kerta Marsin 1/3 G-voimalla ja loput painottomina.

Luultavasti lennot täyttyvät melko pian. Joten jos ei ole rahasta kiinni ja Lintsin Space Shot on jo testattu tarpeeksi monta kertaa, niin sitten vaan lippuja varaamaan.

Lähde: http://www.sharperimage.com

Edellinen artikkeliNightwish yhtyeen uusi laulaja
Seuraava artikkeliAkupunktioterapiaa magneettiaalloilla

1 KOMMENTTI

  1. Otsikkoa lukiessani arvelin, että juuri tästä lentokonehommelista on kyse. Harmi vaan, kun ei ole vielä kehitetty parempaa tapaa, jossa painoton tila kestäisi kauemmin, vai onko?

  2. Eikö se avaruusturismissa kauemmin kestä… Tosin hintahaitari onkin jo ihan toista luokkaa…

  3. Miski:en usko että antigravitaatiolaite olisi kovinkaan paljon halvempi, ja sitä paitsi, onko sellaista edes keksitty?