Onko joku näistä Nightwish yhtyeen uusi laulaja?

Luin juuri Iltalehden nettisivuilta, että kotimaisen oopperaheviyhtyeen Nightwishin uuden laulajan nimi olisi vuotanut eilen nettiin. Tämän seurauksena bändi olisi päättänyt aikaistaa uuden laulajan julkistamisen huomiseksi. Tästä päätellen jotakin perää huhuilla siis täytyy olla. Uteliaana nettisurfailijana rupesin tietysti etsimään tietoa, kuka tuo uusi laulaja olisi, vaikka en mikään suuri oopperametallin ystävä olekaan.

Absoluuttista totuutta aiheesta en valitettavasti kuitenkaan löytänyt. Yhtyeen uuden ”Eva” nimisen kappaleen sample sentään löytyi Blabbermouth.net verkkosivujen kautta. Sample on uteliaiden kuunneltavissa täällä

Eikös muuten olekin jännittävä ilmiö, kuinka tällaisen marginaalibändin laulajan vaihdos yhtä-äkkiä kiinnostaakin koko kansakuntaa? Veikkaanpa, että asiasta keskustelevat tänään kahvipöydissä sadat tuhannet suomalaiset, joita yhtyeen musiikki ei varsinaisesti juurikaan kiinnosta – tai ei ainakaan kiinnostanut ennen Tarja-paran potkuja.

Tässä kuitenkin Blabbermouth.net verkkosivujen keskustelusta löytyneet veikkaukset uudeksi laulajaksi: Marcela Bovio, Liv Kristine, Debby Boone, Sharon den Adel, Kari Rueslåtten, Sarah Brighton, Vibeke Stene ja Nicole Bogner. Mitä veikkaatte, osuiko joku oikeaan?

Eli jännittäkäämme siis yhdessä huomiseen asti, kenestä tulee Maamme suosituimman oopperametalliyhtyeen uusi solisti!

Kuva: Nightwish.com

Edellinen artikkeliAscii grafiikalla toteutettu Tähtien Sota
Seuraava artikkeliKoe painoton tila hintaan $3675