Onko joku näistä Nightwish yhtyeen uusi laulaja?

Luin juuri Iltalehden nettisivuilta, että kotimaisen oopperaheviyhtyeen Nightwishin uuden laulajan nimi olisi vuotanut eilen nettiin. Tämän seurauksena bändi olisi päättänyt aikaistaa uuden laulajan julkistamisen huomiseksi. Tästä päätellen jotakin perää huhuilla siis täytyy olla. Uteliaana nettisurfailijana rupesin tietysti etsimään tietoa, kuka tuo uusi laulaja olisi, vaikka en mikään suuri oopperametallin ystävä olekaan.

Absoluuttista totuutta aiheesta en valitettavasti kuitenkaan löytänyt. Yhtyeen uuden ”Eva” nimisen kappaleen sample sentään löytyi Blabbermouth.net verkkosivujen kautta. Sample on uteliaiden kuunneltavissa täällä

Eikös muuten olekin jännittävä ilmiö, kuinka tällaisen marginaalibändin laulajan vaihdos yhtä-äkkiä kiinnostaakin koko kansakuntaa? Veikkaanpa, että asiasta keskustelevat tänään kahvipöydissä sadat tuhannet suomalaiset, joita yhtyeen musiikki ei varsinaisesti juurikaan kiinnosta – tai ei ainakaan kiinnostanut ennen Tarja-paran potkuja.

Tässä kuitenkin Blabbermouth.net verkkosivujen keskustelusta löytyneet veikkaukset uudeksi laulajaksi: Marcela Bovio, Liv Kristine, Debby Boone, Sharon den Adel, Kari Rueslåtten, Sarah Brighton, Vibeke Stene ja Nicole Bogner. Mitä veikkaatte, osuiko joku oikeaan?

Eli jännittäkäämme siis yhdessä huomiseen asti, kenestä tulee Maamme suosituimman oopperametalliyhtyeen uusi solisti!

Kuva: Nightwish.com

Edellinen artikkeliAscii grafiikalla toteutettu Tähtien Sota
Seuraava artikkeliKoe painoton tila hintaan $3675

1 KOMMENTTI

 1. lol @ Sarah Brighton

  Muutenkin tolta listalta voi puolet jättää pois surutta. Ruelslåtten vois kyllä nuin periaatteessa osua oikeaan, vaikka itse veikkaisin henkilöä x (ei siis vielä julkimo).

 2. ei ihan mikään marginaalibändi kuitenkaan. yksi suomen suurimmista musiikissa.

 3. Iltalehti tainnut oikoa mutkia päätelmissään, sillä Nightwishin kotisivuilla sanotaan pelkästään ”Iso-Britanniassa tapahtuneen nettivuodon takia joudumme aikaistamaan nettisinkun myynnin aloittamista ja itse laulajan julkistamista.”

  Tuosta ei selviä onko vuodon kohteena ollut uuden laulajan nimi vaiko kappale..

 4. NatsaWissy * on bändi jonka Laulaja on yksi ja sama En usko kenenkään olevan siitä tosissaan kiinnostunut.

  *tupantumppeja wiscy Vedessä Sekoiotettuna (Tuhkakuppi)

 5. Nightwish yhtyeen uusi laulaja…

  Nightwish yhtyeen uusi laulaja on selviämässä…

  Nightwish yhtyeen uusi laulaja on selviämässä baarireissun jälkeisestä päivästä…

 6. Onko tämä nyt kovin hilavitkutin aiheinen uutinen/juttu?. Kysyn vaan..

 7. Eiköhän blogin pitäjä itse päätä mitä tänne laittaa. Vaikka pistäisi rairuohon kasvatusohjeita.. joten älkää valittako!

 8. mä haluun rairuohon kasvatusohjeit, mul aina kasvaa niist ruokokasvei

 9. Kannatetaan! Siis rairuohon kasvatusohjeet. Mielellään myös siementen hinta ja saatavuus. Tai oikeastaan ennemmin ohjeet johonki mitä voi syödä… Kansa on puhunut!

 10. Nightwishin uusi laulaja on ruotsalainen Anette Olzon (s.1971). Aiemmin Anette Blyckertin nimellä tunnettu laulaja on esiintynyt muun muassa yhtyeissä Alyson Avenue ja Disdain. Hän on myös laulanut rock-oopperaa 1990-luvun alussa.