aculife.jpg

Kiinalaisen lääketieteen mukaan ihmisen keho on täynnä magneettiratoja. Näitä ratoja pitkin virtaavaa chi-energiaa stimuloidaan mm. akupunktio-hoidossa. Nyt markkinoille on tullut laite, jolla tiettyjä ratoja ja akupunktiopisteitä voidaan magneettisesti stimuloida, jolloin mahdolliset tukkeutumat aukeavat ja elämänvoima pääsee virtaamaan vapaasti. Laitteelle kertyy hintaa $299,95. Mukana tulee magneettiratakartta. Jos ei 30 päivän aktiivinen käyttö tuota tulosta, tuotteen voi palauttaa.

Lähde: http://www.gadgetuniverse.com

Edellinen artikkeliKoe painoton tila hintaan $3675
Seuraava artikkeliSydänkäyrähiiri

1 KOMMENTTI

  1. En kyllä ostaisi, sen verran humpuukilta vaikuttaa minusta tullainen laite. Akupunktioterapiakäsittelyyn tosin ammattilaiselle menisin ihan mielelläni. Tosin ei itselläni ole mitään sairauksia, eikä kolotuksia, ellei hieman huonoa kaukonäköä lasketa…

  2. Anonyymi: Heh, hauskaa nähdä aina kommentteja joista paistaa läpi ylimielinen luulo länsimaisen maailmankuvan ylivertaisuudesta.

    Qi virtaa siitä huolimatta, uskooko siihen vai ei. 😛 Se on sitten eri asia, onko tuollakaan laitteella mahdollista kovin suotuisasti siihen vaikuttaa.

  3. Niin. Kuinkas vanha länsimainen lääketiede onkaan… Vuonna 1949 Nobelin palkinnon sai lobotomian kehittäjä. Muitakin mielenkiintoisia parannuskeinoja on Euroopan puolella käytetty, kun taas kiinalainen lääketiede on tuhansia vuosia ollut samoilla linjoilla ja perustuu juuri chi-virtaan. Akupunktio ja homeopatia on nyt vasta rantautunut näkyvästi tänne länsimaihin.