dighole4.jpg

Nyt on tehty ohjelma, jolla voi selvittää matkakohteen, jos aikoo matkustaa kohtisuorasti maapallon läpi. Ohjelman koodasi Alex Harford.

Muistakaa hankkia retkeä varten kunnon rautainen lapio, hakku, kiipeilyvälineet ja jonkinlainen asbestipuku kuuman magman läpi kaivamista varten. Lisäksi voin suositella sukelluspukua tai mahdollisesti muodikasta retro-tyylistä vesikelloa. Ja muistakaahan aika-ero sekä se, että toisella puolella maapalloa on nyt loppukesä.

Lähde: http://www.ubasics.com/dighole

Edellinen artikkeliMitä Web 2.0 tarkoittaa?
Seuraava artikkeliPolkuvuoristorata

1 KOMMENTTI

  1. […] Jos porattaisiin maapallon läpi ihmisen mentävä reikä, ja joku sinne hyppäisi, niin kuinka kauan kestäisi, että putkahtaa toiselle puolelle? Vastaus on 42 minuuttia. Huippunopeus Maan keskipisteessä olisi 28500km/h. Sitten kun putkahtaisi toiselle puolelle, vetovoima vetäisi takaisin keskipistettä kohti ja takaisin saapuisi 84,5 minuutin kuluttua. Näin. Voitte tarkistaa tuloksen lähteestä löytyvistä laskelmista. Ja jos aiotte alkaa porauksen, niin tutustukaapa seuraavaan artikkeliin: Mihin päätyy, jos kaivaa tunnelin maapallon läpi? […]