Tiedostojen konvertointia ilman tietokoneelle asennettua softaa

Oletko ikinä toivonut, että voisit konvertoida tiedostoja formaatista toiseen ilman, että koneelle tarvitsisi asentaa tätä varten erillistä ohjelmistoa?

Ainakin itseäni ketuttavat ajoittaa eteen tulevat oudot tiedostoformaatit, jotka eivät suostu avautumaan jo koneellani olemassa olevilla sovelluksilla. Sitten joutuu etsimään netistä mahdollisesti löytyvää freeware -ohjelmaa, joka kenties suostuisi tiedoston avaamaan, tai konvertoimaan tämän paremmin yhteensopivaan muotoon. Rasittavaa hommaa joka tapauksessa.

Törmäsin äskettäin kuitenkin netissä kerrassaan mainioon Zamzar nimiseen ilmaiseen tiedostojen on-line konvertointipalveluun. Konvertoitavat tiedostot yksinkertaisesti lähetetään palveluun sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Kun tiedostot on ladattu palvelimelle, nämä saapuvat sinulle takaisin muutaman hetken kuluttua haluttuun formaattiin muunnettuna määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Zamzar palvelu tukee jokseenkin kaikkia yleisiä tekstidokumentti-, kuva-, ääni-, ja videotiedostoja.
Sovellus löytyy kokeiltavaksi osoitteesta: www.zamzar.com

Edellinen artikkeliJapanilainen uiva robottikäärme
Seuraava artikkeliPhysics Illustrator – interaktiivinen fysiikan suunnitteluympäristö