lamborghini-nokia-8800.jpg

Ferrarin, Hummerin tai Lamborghinin mukaan brändätyt Kannettavat tietokoneet eivät enää ole mikään uusi asia (Linkki aiemmin esiteltyyn Lambo kannettavaan). Sama trendi on nyt mitä ilmeisimmin siirtymässä myös matkapuhelinmarkkinoille. Tällaisesta ilmiöstä viestii ainakin Nokian esittelemä Lamborghini Nokia 8800 Sirocco matkapuhelin.

Lamborghini Nokia 8800 Sirocco on käytännössä Nokian 8800 malli, joka on saanut kaiverretun Lamborghini logon kylkeensä. Lisäksi puhelimen liukukannen kuulalaakerit ovat aitoja Lamborghini autoissa käytettyjä laakereita! Logon ja laakerien lisäksi puhelin pitää sisällään Lamborghini aiheisia teemoja, sekä aiheen mukaisia soittoääniä. Onpa puhelimen muistiin esitallennettu myös dokumenttivideo Lamborghini autoista.

Nokia Lamborghiniä tullaan valmistamaan ainoastaan 500 kappaleen rajoitettu erä ja puhelimet tullaan myymään Lamborghini autojen jälleenmyyjien kautta. Puhelimen hinnasta ei ole tietoa, mutta veikkaanpa, että vaikkapa uuden Lamborghini Murciélagon ostajalla saattaisi olla hyvät saumat saada tingittyä kyseinen luuri auton kylkiäisenä.

Mainos! Osta nyt Nokia 8800 Sirocco omaksesi KLC Finland verkkokaupasta!

Lähde: www.uberphones.com

Edellinen artikkeliPyörätuoli telaketjuilla
Seuraava artikkeliMK 15 Phalanx ilmatorjuntakanuuna