Tähänkin ihmeeseen liittyen löytyy lukijoista varmasti useita, jotka tietävät värkistä enemmän kun meikäläinen. Käsittääkseni kyseessä on kuitenkin ilmeisesti ohjustorjuntaan suunniteltu MK 15 Phalanx kanuuna. Kanuunan tarkoitus on toimia esimerkiksi laivan kannella viimeisenä puolustuskeinona ja ampua kohteeseen lukittu ohjus alas, ennen kun se pääsee iskemään perille asti maaliin.

Tiukkaa sarjaa näyttää joka tapauksessa värkistä irtoavan. Enpä haluaisi sattua tulilinjalle.

Edellinen artikkeliLamborghini Nokia 8800 Sirocco matkapuhelin
Seuraava artikkeliLarvets Original matonaksuja

5 KOMMENTIT

  1. Aivan oikein, suunniteltu taktisten kohteiden suojeluun, ja nimenomaan erikoistunut ohjustorjuntaan… yleisimpiä lentotukialuksilla… 20mm luotia lentää uudemmassa mallissa 4500per/min eli 75kpl sekunnissa! Täysin tutka automatisoitu ohjaus…

Kommenttien lisääminen on estetty.