Honor X8 5G saapui markkinoille vuoden 2022 kesällä. Se tarjoaa korkean suorituskyvyn ja houkuttelevan ulkoasun, mutta myös hinta on noussut edeltävästä mallista. Honor X8 5G onkin hintaluokaltaan jo keskiluokan puhelin eikä enää sulaudu edullisimpaan hintakategoriaan. Tässä artikkelissa kerromme sinulle HONOR X8 5G -puhelimen plussat ja miinukset, minkä jälkeen voit tehdä päätöksen siitä, onko puhelin sinua varten. 
 

Honor X8 5G ominaisuudet

Honor X8 5G on älypuhelin, jonka muotoilu on minimalistisen tyylikäs. Värivaihtoehtoja markkinoilla on ollut vain kaksi, joista toinen on ollut mustan ja toinen sinisen sävy. Puhelimen ominaisuuksista täytyy nostaa esille akun kesto, joka on muihin markkinoilla oleviin puhelimiin verrattuna loistava. Akun kesto on keskimäärin kaksi päivää, joten sen lataamisesta ei tarvitse huolehtia päivittäin. Myös sisäistä muistia on melko paljon, vaikka puhelimesta löytyykin paikka muistikortille, jonka avulla muistin määrää voi lisätä entisestään. Puhelimen näyttö on iso ja se on varustettu erilaisilla toiminnoilla, joilla väriä voidaan säätää. Nimensä mukaisesti puhelin on yhteensopiva 5G-liittymien kanssa.
Huono puoli puhelimessa on se, että se on varustettu Androidin vanhemmalla käyttöjärjestelmällä. Päivityksiä on tulossa vain yksi, joten käyttäjän on tyydyttävä näihin.

Honor X8 5G tekniset tiedot

Honor X8 5G sisältää 6,5 tuuman Full HD+ -näytön. Puhelimessa on 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Siinä on myös paikka muistikortille.

Honor X8 5G:ssa on myös 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Etukamerana toimii 8 megapikselin kamera. Puhelimessa on 5000 mAh akku, joka tukee 22,5 watin nopeaa latausta. 

Puhelimen ulkoasuun kuuluu 3D-muotoiltu runko sekä erittäin ohut profiili ja kevyt paino (se painaa vain 194 grammaa). Lisäksi puhelimeen sisältyy Android 11 -käyttöjärjestelmä. Päivityslupauksena on yksi päivitys Android 12-versioon.

Honor X8 5G tarjoaa laatua huokealla hinnalla

Honor X8 5G on kuitenkin suhteellisen edullinen älypuhelin, joka tarjoaa korkealaatuista teknologiaa. Puhelimen suurimmat plussat eli hyvät kamerat, iso muisti ja loistava akunkesto tekevät siitä pätevän puhelimen esimerkiksi luonnossa liikkuvalle käyttäjälle. Puhelimen lataamisesta ei tarvitse huolehtia päivittäin, joten sen kanssa voi suunnata esimerkiksi yön yli retkellä ilman varavirtalähteitä.
Puhelin on myös kevyt ja tyylikäs ulkonäöltään. Sen kamerat ottavat hyviä kuvia, jolloin luonnossa liikkuja saa tallennettua hetkensä joko puhelimen isoon muistiin tai muistikortille. Miinukseksi luetaan vanhempi käyttöjärjestelmä, johon luvataan vain yksi päivitys. Kaikkiaan puhelin on kuitenkin hintansa arvoinen tuote, joka pärjää omassa kategoriassaan varsin hyvin.

Honor X8 5G on suhteellisen edullinen 5G-puhelin, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen. Puhelimessa on runsaasti erinomaisia ominaisuuksia, kuten 6,63 tuuman Full HD + -näyttö, 48 megapikselin takakamera ja 5000 mAh: n akku. Kaikkiaan puhelin lunastaa paikkansa keskisarjan hintaluokan puhelinten joukossa.

Edellinen artikkeliMiksi on hyödyllistä käyttää Bit iPlex Codes Appia juuri nyt?
Seuraava artikkeliKuinka ottaa parempia valokuvia älypuhelimella?