Kuinka tallentaa CNN World Sport -sisältöä

CNN World Sport -sisällön tallentaminen Windows-laitteella on helppoa Audials Movie -ohjelmalla. Ohjelmisto tekee kaiken työn puolestasi sisällön etsimisestä sen lataamiseen ja tallentamiseen haluamaasi tiedostomuotoon. Tässä oppaassa käydään läpi Audials Movie -ohjelman käyttöönotto ja CNN World Sport -ohjelmien tallentaminen helposti.

Tietoja CNN-Kanavasta

CNN on yhdysvaltalainen kaapeli- ja satelliittitelevisiokanava, jonka Ted Turner perusti vuonna 1980. Se lähettää uutisia ja ajankohtaisohjelmia maailmanlaajuisesti. Kanava on voittanut useita Emmy- ja Peabody-palkintoja sekä lukuisia muita tunnustuksia.

Mikä on CNN World Sport?

CNN World Sport on 24 tuntia vuorokaudessa toimiva maailmanlaajuinen urheilu-uutiskanava, joka kattaa viimeisimmät uutiset ja tapahtumat koko urheilumaailmasta. Se on saatavilla yli 200 maassa ja alueella ympäri maailmaa, ja se tarjoaa katsojille parasta urheilutietoutta kaikkialta maailmasta.

Mikä on Audials Movie ja miten se toimii?

Audials Movie on tehokas videolataus- ja tallennusohjelma Windows-käyttäjille. Klikkaa tästä lukeaksesi yksityiskohtaisemmin ohjelmistosta! Audials Movien avulla voit helposti etsiä, ladata ja tallentaa mitä tahansa videota verkosta tai suoratoistopalveluista, kuten Netflixistä, Hulusta, YouTubesta ja muista. Lisäksi se tarjoaa työkaluja videoiden muuntamiseen eri tiedostomuotoihin ja niiden siirtämiseen mobiililaitteisiin. Vain muutamalla napsautuksella voit helposti etsiä, ladata ja tallentaa suosikki urheilu-uutislähetyksiäsi, jotta et koskaan menetä niitä uudestaan.

Näin tallennat CNN World Sport -sisältöä

Aloittaaksesi CNN World Sport -sisällön tallentamisen tarvitset Audials Movie -ohjelman. Tämän ohjelmiston avulla voit helposti ja nopeasti etsiä, ladata ja tallentaa minkä tahansa CNN World Sport -ohjelman tai -jakson muutamalla napsautuksella. Seuraavat vaiheet opastavat sinua Audials Movie -ohjelman käyttöönotossa, jotta voit aloittaa suosikkiurheilu-uutislähetystesi tallentamisen heti.

 

1) Asenna ja käynnistä CNN World Sport-tallennin

Asenna ensin ilmaiseksi laitteellesi Audials Movie palvelin. Kun ohjelmisto on ladattu ja asennettu Windows-laitteeseesi, avaa Audials Movie ja valitse päävalikosta ”CNN World Sport”. Pääset CNN World Sport -sivulle, jossa voit aloittaa tallentamisen välittömästi.

2) Aloita CNN World Sport-videon tai jakson tallennus

CNN World Sport -sivulla voit etsiä mitä tahansa haluamaasi ohjelmaa tai jaksoa. Kun olet löytänyt haluamasi, klikkaa sitä ja valitse ”Record” aloittaaksesi lataamisen. Ohjelmisto tunnistaa automaattisesti valitun sisällön video- ja äänilaadut, jolloin voit tallentaa korkealaatuisia videoita jopa HD-laatuisina, jos niitä on saatavilla.

3) Video tallentuu automaattisesti ja on heti valmis toistettavaksi

Kun video tai jakso on tallennettu, Audials Movie tallentaa sisällön automaattisesti määritettyyn tiedostomuotoon. Voit sitten katsoa sitä milloin tahansa, ilman että sinun tarvitsee huolehtia etsimisestä ja lataamisesta uudelleen. Audials Movie tallentaa kaikki tallenteet kirjastoonsa, joka sijaitsee ohjelmiston oikeassa yläkulmassa. Pääset siihen myös suoraan napsauttamalla ”My Videos”. Täältä voit tarkastella ja toistaa mitä tahansa tallennettua ohjelmaa tai jaksoa muutamalla napsautuksella.

Siinä kaikki CNN World Sportin Windows-laitteellesi tallentamiseen liittyvät asiat käyttäen apuna Audials Movie -ohjelmaa. Ohjelmisto tekee CNN World Sportin sisällön tallentamisesta ja tallentamisesta helppoa, joten voit tallentaa nopeasti ja helposti minkä tahansa urheilu-uutislähetyksen, jotta et koskaan jää paitsi suosikeistasi! Audials Movie -ohjelman avulla voit siis varmistaa, ettet enää koskaan menetä CNN World Sportin ohjelmaa.

Synkronoi suosikkiohjelmasi mobiilikäyttöön

Audials Movie -ohjelman avulla voit muuntaa minkä tahansa laitteellesi tallentaman videon useimpien mobiililaitteiden kanssa yhteensopivaan muotoon. Kun video on tallennettu, valitse yksinkertaisesti ”Muunna” tallennekirjaston pudotusvalikosta ja valitse haluamasi lähtöformaatti ja sen jälkeen lähetä se mobiililaitteellesi. Näin voit helposti siirtää ja katsella suosikki urheilu-uutislähetyksiäsi tienpäällä.

Rahat takaisin -takuu

Audials Movie on täydellinen valinta CNN World Sportin sisällön tallentamiseen ja muuntamiseen laitteellesi. 14 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta voit olla varma, että Audials Movie täyttää tarpeesi tai saat rahasi takaisin.

Audials Moviella tallentamisen hyvät ja huonot puolet

Audials Movie on kätevä tapa tallentaa CNN World Sportin sisältöä myöhemmin katsottavaksi. Se tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän ja tehokkaita ominaisuuksia videoiden tallentamiseen ja muuntamiseen, mikä tekee siitä loistavan valinnan kaikille käyttäjille. On siis paitsi hyviä myös muutamia miinuspuolia, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun käytät Audials Moviea tallentamistarpeisiisi:

Plussat

  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
  • Tallenna videoita helposti verkosta tai suoratoistopalveluista
  • Muunna videot eri tiedostomuotoihin ja siirrä ne nopeasti mobiililaitteisiin
  • 14 päivän riskitön rahat takaisin -takuu
  • Tallennetut videot ovat saatavilla kauan kirjastossasi

Miinukset

  • Mac-versiota ei ole saatavilla
  • Rajoitettu vain Windows-laitteille

Kaiken kaikkiaan Audials Movie on erinomainen valinta CNN World Sport -sisällön tallentamiseen omalle Windows-laitteellesi. Se tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän ja tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla urheiluohjelmien tallentaminen sujuu käden käänteessä, ilman turhaa vaivaa.

Audials Movie on erinomainen valinta CNN World Sport -sisällön tallentamiseen

Audials Movie on erinomainen valinta CNN World Sport -kanavan tarjoamien ohjelmien myöhempää ja rentouttavaa katselua varten. Palvelun avulla sinun ei tarvitse enää murehtia, jos et ehdi katsomaan suosikkiohjelmaasi ajoissa. Ohjelmistossa on yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä, jonka avulla on helppo etsiä, ladata ja tallentaa urheilumaailman uutislähetyksiä, jotta et menetä mitään. 14 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta voit olla varma, että Audials Movie vastaa tarpeitasi tai saat rahasi takaisin. Kokeile siis jo vaikka tänään ja aloita CNN World Sport -sisällön tallentaminen Windowsille.