Suoratoista DAZNia VPN:n kanssa

Seuraa urheilua netissä DAZN avulla, joka on maailman suurin urheilun suoratoistopalvelu. DAZN verkon kanssa voit seurata suosikkijoukkueitasi, -liigojasi ja -pelaajiasi suorassa lähetyksessä pc:llä, Macilla, mobiililaitteella, tabletilla tai älytelevisiolla.

Mikä on DAZN suoratoistoverkko?

DAZN on verkkoalusta, joka tarjoaa urheilufaneille mahdollisuuden seurata suosikkijoukkueitaan, -liigojaan ja -pelaajiaan suorana lähetyksenä. Se tarjoaa laajan valikoiman suoria urheilutapahtumia ympäri maailmaa, kuten jalkapalloa, koripalloa, baseballia, jääkiekkoa, golfia, tennistä ja paljon muuta. Löydät myös tilattavia uusintoja viimeisimmistä peleistä ja niiden kohokohdista.

Miten DAZN verkko toimii?  

DAZN käyttää useita eri tekniikoita suorien urheilutapahtumien välittämiseen katsojilleen. Näitä ovat muun muassa mukautuva bittinopeuden suoratoisto, jonka avulla alusta voi automaattisesti säätää suoratoiston laatua internetyhteyden mukaan, ja vertaisverkkovirtaustoisto, joka auttaa vähentämään viiveitä ja parantamaan laitteesi suoratoiston laatua.

Mitä etuja DAZN:n käytöstä on?

DAZN tarjoaa urheilufaneille useita etuja, kuten

 • Laaja valikoima live-urheilutapahtumia ympäri maailmaa
 • Uusimpien otteluiden ja kohokohtien uusintaottelut tilauksesta
 • Edulliset ja monipuoliset tilauspaketit
 • Helppokäyttöinen sovellus useilla laitteilla

Miten katsella DAZN:ää VPN:n avulla?

Jos et ole maassa, jossa DAZN on saatavilla, voit käyttää palvelua VPN:n avulla. VPN:n avulla voit muodostaa yhteyden palvelimeen maassa, jossa DAZN on saatavilla, kuten Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Kun yhteys on muodostettu, kaikki internet laitteesi liikenne näyttää tulevan siitä maasta, jossa VPN-palvelin sijaitsee. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää DAZN verkkoa ikään kuin olisit kyseisessä maassa. Lue lisää VPN:ien toiminnasta ja säädöksistä Suomessa täältä: https://vpnsuomi.net/

Aloita DAZN VPN:n käyttö helposti

 1. Valitse VPN-palvelu, joka tarjoaa palvelimia maassa, jossa DAZN on saatavilla. Suosittelemme ExpressVPN:ää.
 • Rekisteröidy tilille VPN-palveluntarjoajan kanssa.
 • Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto internetlaitteeseesi.
 • Muodosta yhteys palvelimelle maassa, jossa DAZN toimii. Voit esimerkiksi muodostaa yhteyden Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen, jos haluat katsoa DAZN US -palvelua.
 • Siirry DAZN:n verkkosivustolle tai käynnistä DAZN-sovellus.
 • Kirjaudu sisään DAZN-tilisi tiedoilla.
 • Aloita suorien ja tilattavien urheilulähetysten katselu DAZN:ssä.

Laaja valikoima VPN-palveluntarjoajia

Saatavilla on monia eri VPN-palveluntarjoajia, ja ne kaikki tarjoavat erilaisia ominaisuuksia. Kun valitset VPN-palveluntarjoajaa, varmista, että se tarjoaa palvelimia maassa, jossa DAZN on saatavilla. Suosittelemme ExpressVPN , joka tarjoaa palvelimia yli 90 maassa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa (jossa DAZN toimii). ExpressVPN tarjoaa myös 30 päivän rahanpalautustakuun, joten voit kokeilla sitä ilman riskejä.

Näin lataat ExpressVPN:n

Jos haluat ladata ExpressVPN:n aloittaaksesi DAZN:n katselun, seuraa alla olevia ohjeita:

 1. Siirry ExpressVPN:n verkkosivustolle.
 • Napsauta Get ExpressVPN-painiketta.
 • Valitse haluamasi paketti ja anna maksutiedot.
 • Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto

Suoratoistaminen DAZN verkossa VPN:n avulla on edullista

DAZN:n hinta vaihtelee maasta riippuen. Yhdysvalloissa se maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa ja Kanadassa 20 CAD dollaria kuukaudessa. Kuitenkin VPN-palvelujen hinnat voivat vaihdella palveluntarjoajasta riippuen. Varmista, että teet ostoksia ja vertaat hintoja, ennen kuin valitset VPN-palveluntarjoajan.

Suoratoista DAZN verkossa maailmanlaajuisesti

Verkko-urheilun ystävät iloitsevat! Voit nyt katsoa DAZN:ää verkossa mistä päin maailmaa tahansa VPN:n avulla. VPN:n avulla voit muodostaa nopean yhteyden toisessa maassa sijaitsevaan palvelimeen ja saada sen näyttämään siltä, että käytät internetiä kyseisestä paikasta. Näin voit avata DAZN:n eston ja katsoa kaikki suorat lähetykset riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

Hyvät ja huonot puolet VPN:n käyttämisestä DAZN:n suoratoistoon

VPN:n käyttämisessä DAZN:n suoratoistoon on sekä etuja että haittoja.

Edut

– Voit käyttää DAZN:ää mistä päin maailmaa tahansa

– VPN salaa internet-liikenteesi, mikä antaa sinulle takaavaa yksityisyyttä ja turvallisuutta verkossa

– Jotkut VPN tarjoaa rahanpalautustakuun, joten voit kokeilla palvelua ilman riskiä

Haitat

– VPN-palvelujen hinta voi vaihdella

– Sinun on valittava hyvämaineinen VPN-palveluntarjoaja

– Jotkin VPN-palveluntarjoajat pitävät lokitietoja käyttäjätiedoista, joihin kolmannet osapuolet voivat päästä käsiksi. Varmista, että valitset palveluntarjoajan, joka ei pidä kirjaa käyttäjätiedoista.

DAZN verkko näyttää laajan valikoiman suosittuja urheiluotteluita

DAZN:llä on yksinoikeus näyttää kaikki NFL:n pelit sekä muita suosittuja yhdysvaltalaisia urheilulajeja, kuten MLB:tä, NBA:ta ja NHL:ää. Kanadassa DAZN:llä on myös oikeudet näyttää kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut sekä MLS-ottelut.

DAZN tarjoaa paketteja jokaisen makuun

DAZN-verkko tarjoaa erilaisia paketteja eri maissa. Yhdysvalloissa suosituin paketti on 9,99 dollaria kuukaudessa maksava paketti, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin NFL-otteluihin sekä muihin amerikkalaisiin urheilulajeihin, kuten MLB:hen, NBA:han ja NHL:ään. Kanadassa suosituin paketti on 20 dollaria kuukaudessa maksava CAD-paketti, joka tarjoaa seuraavat palvelutj: Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja MLS:n ottelut suorana lähetyksenä ja tilauksesta.

Striimaa urheilua suosikkilaitteillasi

Voit katsoa DAZN:ää televisiosta, tietokoneesta, matkapuhelimesta tai tabletista. DAZN on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten iPhone, iPad, Android, Roku, Amazon Fire TV ja Chromecast.

Televisio

Jos haluat katsoa DAZN:ää televisiostasi, voit tehdä sen kytkemällä internetlaitteesi televisioon. Useimmissa älytelevisioissa on sisäänrakennettu Wi-Fi, joten voit liitä televisiosi internetiin ja katso DAZN:ää sillä tavalla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää suoratoistolaitetta, kuten Rokua tai Chromecastia, katsellaksesi DAZN:ää televisiostasi.

Matkapuhelin

Kyllä, voit katsoa DAZN:ää matkapuhelimellasi lataamalla DAZ:nN:n sovellus App Storesta tai Google Playsta. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, ja voit katsoa DAZN:n suoraa ja tilattavaa sisältöä matkapuhelimellasi.

Tietokone

Voit katsoa DAZN:ää tietokoneellasi menemällä osoitteeseen DAZN.com ja kirjaudu sisään tililläsi. Kun olet kirjautunut sisään, voit katsella DAZN:n suoraa ja tilattavaa sisältöä tietokoneellasi.

DAZN ero muihin suoratoistopalveluihin

DAZN eroaa muista suoratoistopalveluista, koska se tarjoaa laajan valikoiman suoraa ja tilattavaa urheilua. Voit katsoa DAZN:ää televisiosta, tietokoneesta, matkapuhelimesta tai tabletista.  DAZN on saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa, Italiassa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

VPN-palveluntarjoajien laaja takuu

Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat rahanpalautustakuun, joten voit kokeilla palvelua ja saada rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen. Suosittelemme ExpressVPN:ää , joka tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun

Miksi siis valita DAZN?

DAZN on loistava vaihtoehto urheilufaneille, jotka haluavat katsoa monenlaisia urheilulajeja suorana ja tilattavana. VPN:n avulla voit poistaa DAZN:n eston ja katsoa kaikki suosikkiurheiluottelusi mistä päin maailmaa tahansa.

Usein kysytyt kysymykset 

Voinko käyttää ilmaista VPN:ää DAZN:n katsomiseen?

Emme suosittele ilmaisen VPN:n käyttämistä DAZN:n katseluun. Ilmaiset VPN:t ovat usein epäluotettavampia ja hitaampia kuin maksulliset VPN:t. Ne saattavat myös myydä tietojasi kolmansille osapuolille tai näyttää sinulle mainoksia

Mitä urheilulajeja palvelu tarjoaa?

DAZN:llä on yksinoikeudet kaikkiin NFL-peleihin sekä muihin suosittuihin amerikkalaisiin urheilulajeihin, kuten MLB:hen, NBA:han ja NHL:ään. Kanadassa DAZN:llä on myös oikeudet näyttää kaikki Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja MLS:n ottelut

Kuinka paljon VPN maksaa?

VPN-palvelujen hinnat voivat vaihdella palveluntarjoajasta riippuen. Tee heidän sivustoltaan nähdäksesi, mitä he tarjoavat

Miten voin peruuttaa tilaukseni?

Jos haluat peruuttaa DAZN-tilauksesi, voit tehdä sen helposti käymällä heidän verkkosivustollaan ja seuraamalla ohjeita 

Mitä kieliä DAZN tukee?

DAZN tukee monia kieliä, kuten englantia, espanjaa, ranskaa, saksaa ja muita. Täydellisen luettelon tuetuista kielistä löydät heidän verkkosivustoltaan.