Mainoskynillä loistavaa näkyvyyttä yritykselle

Mainoskynät ovat loistava tapa parantaa yrityksen näkyvyyttä. Ne auttavat erottamaan yrityksesi muista ja tuovat lisäarvoa asiakkaillesi. Tutustumme mainoskyniin tässä artikkelissa tarkemmin. 

Mainoslahjat ovat yrityksen tai yhteisön tarjoamia lahjoja, joilla on tarkoitus edistää yritystä ja sen tuotteita. Mainoslahjoja voidaan tarjota esimerkiksi asiakkaille, potilaille, työntekijöille tai muille sidosryhmille. 

Mainoslahjojen valikoima on laaja ja niitä voi olla esimerkiksi vaatteita, juompulloja, koriste-esineitä tai muita vastaavia tuotteita. Jopa elektroniikkaa ja makeisia voi käyttää nykyisin yrityslahjoja ja niitä voi käyttää tilaisuuden mukaan monissa tarkoituksissa. 

Mainoskynien valikoima on laaja, ja niitä on saatavana useissa eri väreissä ja muodoissa. Valitse mainoskynä yrityksesi brändin mukaan ja varmista, että se sopii tarkoitukseen. Voit lukea lisää mainoskynistä ja muista erilaisista yrityslahjoista täältä.

Mitkä ovat mainoskynien hyödyt yrityksille?

Mainoskynät ovat yrityksille erittäin hyödyllisiä tuotteita. Niillä on useita etuja, joista yritykset voivat hyötyä. Mainoskynien avulla yritykset voivat esimerkiksi lisätä brändin tunnettuutta ja saada uusia asiakkaita. 

Sillä voidaan sitouttaa myös työntekijöitä ja muita yrityksen sisäisiä sidosryhmiä, jotka kantavat ja käyttävät ylpeästi kynää mukanaan tärkeissä tapahtumissa. Mainostuotteet sopivat hyvin erilaisiin tärkeisiin tapahtumiin, joissa yritys haluaa olla mukana ja markkinoida tuotteitaan sekä palveluitaan kohderyhmilleen. Tällaisia tapahtumia ovat esimerkiksi alan messut, joissa mainoskynät voivat tulla tarpeeseen yllättävissäkin tilanteissa.

 

Kyniä tarvitaan edelleen

Kyniä tarvitaan työpaikoilla ja muissa liiketoiminnan kanavissa edelleen, vaikka tietokoneet ovatkin yleistyneet huomattavasti. Kynä on helppo ottaa mukaan vaikkapa lounaalle tai kahville ja se on myös hyvin sopiva väline pieniin ja nopeisiin muistiinpanoihin. Kynällä voi myös myös piirtää ja havainnollistaa tiettyjä asioita, jotta toinen osapuoli ymmärtäisi jutun juonen paremmin.

Käsin kirjoittaminen voi auttaa muistamaan paremmin, joten sitä kannattaa vaalia. Joillekin se voi toimia jopa tapana rentoutua, kun saa kirjoittaa ajatuksia konkreettisesti paperille. 

Kun valitset kynän, sinun tulisi kiinnittää huomiota sen materiaaliin. Tavanomaisista muste- tai vesivärikynistä voi olla hyötyä erityisesti niille, jotka haluavat piirtää tarkkoja rajoja. Muovisista kynistä taas voi olla hyötyä niille, jotka haluavat tehdä laajempia ja vapaampia piirroksia.

Kun valitset kynien varsia, sinun tulisi kiinnittää huomiota niiden paksuuteen ja muotoiluun. Varsien paksuus vaikuttaa siihen, miten paljon mustetta ne imevät itseensä.

Muita mainoslahjoja yrityskäyttöön

Yrityskäyttöön sopivia mainoslahjoja ovat esimerkiksi t-paidat, huivit, laukut ja muut vastaavat tuotteet, joissa on yrityksesi logo. Nämä tuotteet ovat hyviä tapoja levittää tietoa yrityksestäsi ja saada asiakkaasi tunnistamaan sen helpommin. Mainoslahjat voivat olla myös hyviä tapoja kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita uskollisuudestaan.

Yrityskäyttöön sopivia mainoslahjoja voi ostaa useista eri paikoista. Kätevin tapa ostaa niitä on yleensä niitä tarjoavat verkkokaupat, kuten Axon Profil. Sillä on vuosien kokemus mainoslahjojen jakelusta ja se toimii Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa. Sillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita ja yritys voi halutessaan ottaa yhteyttä niiden asiakaspalveluun ja saada apua tuotteiden räätälöintiin omaan tarkoitukseen.