Olet aivan varmasti kuullut Eurojackpot pelistä. Se on hyvin kuuluisa monen maan välinen lottopeli, joka on hyvin suosittu myös Suomessa. Tämä ei ole yllättävää, koska suomalaiset yleisesti pitävät erilaisista onnen peleistä, ja erityisesti Lotolla on erityinen paikka suomalaisten sydämissä.

Eurojackpot on suosittu peli hyvin monessa Euroopan maassa. Se on tietenkin eurooppalainen lottopeli, kuten nimestä voidaan jo arvata. Sitä on pelattu vuodesta 2012 lähtien, joten peli täytti vuonna 2022 kymmenen vuotta. Vaikka peliä on siten pelattu jo monen vuoden ajan, joillakin on kysymyksiä liittyen peliin, varsinkin mikä tulee sen tuloksiin. Siitä syystä me vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin tässä artikkelissa. Me tulemme vastaamaan aivan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla liittyen Eurojackpot tuloksiin.

Eurojackpot on suosittu lottopeli Suomessa

Kuten jo mainitsimme, Eurojackpot on hyvin suosittu lottopeli varsinkin Suomessa. Tämä ei ole sinänsä yllättävää sillä suomalaiset ovat muutenkin innokkaita loton pelaajia. Kaikki erilaiset lottopelit keräävät paljon pelaajia viikko toisen perään, minkä takia ei ole ihme, että erityisesti eurojackpotintulokset.net keräävät paljon kiinnostuneita katseita.

Suomessa Eurojackpot pelin tarjoaa Veikkaus, jolla on tietynlainen erityisasema kotimaassamme. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Veikkaus on Suomen valtion omistama. Siten se voi tarjota peli mahdollisuuksia, joista muut voivat vain unelmoida Suomen markkinoilla. Siten koska Eurojackpot on myös osa Veikkauksen peli katalogia, se on aivan omassa asemassaan verrattuna hyvin moniin muihin peli mahdollisuuksiin.

Eurojackpot peliin osallistuu lukemattomat maat

Suomi ei ole todellakaan ainoa maa, joka ottaa osaan Eurojackpot peliin. Vuonna 2022 siihen kuuluu jopa 18 eri maata kaikkialta Euroopasta. Näihin maihin kuuluu muun muassa Saksa, Alankomaat, Italia, Tanska, Viro, Norja, Islanti, Liettua, ja Kroatia.

Tämä ei ole aina ollut tilanne. Vaikka peliin on aina osallistunut hyvin monet maat, 18 maan määrä on muodostunut vuosien saatossa. Se on mahdollistanut pottien kasvamisen suuremmaksi, mutta myös samalla tietenkin voittomahdollisuus on pienentynyt.

Eri maat käyttävät pelistä tehtyjä tuottoja eri tavoilla. Koska Suomen Eurojackpot pelin takana on Veikkaus, joka on Suomen valtion omistama osakeyhtiö, voitot käytetään tietenkin suomalaisten hyväksi. Itse asiassa kaikkia Veikkauksen pelejä pelatessa tuotot palaavat verotuksen kautta edunsaajille, mikä on tietenkin hieno asia.

Eurojackpot tarjoaa massiivisia voittoja

Kuten sanoimme, Eurojackpot pelin koon takia pelissä liikkuu todellakin massiiviset voitot. Pelissä arvotaan viikoittain 10-120 miljoonaa euroa. Ennen maksimi päävoitto oli 90 miljoonaa euroa, mutta tämä muuttui vuoden 2022 maaliskuussa, kun peli täytti kymmenen vuotta. Silloin potti kasvoi 120 miljoonaan euroon. Tämä on ehdottomasti summa, josta kukaan ei varmasti kieltäytyisi. Nämä ovat kuitenkin vain päävoittojen koot. Se ei silti tarkoita sitä, että pienempien voittoluokkien voitot olisivat jotenkin pieniä.

Pienin voittoluokka on kahdestoista, ja siinä voidaan voittaa kiinteät 8 euroa. Voittojen koko kuitenkin vain kasvaa kasvamistaan, ja jo kuudennessa voittoluokassa pelaaja voittaa yli sata euroa. Neljäs voittoluokka on keskimäärin 4 152 euroa, kolmas 120 601 €, ja toinen 717 254 €. Ensimmäisen voittoluokan keskimääräinen voitto on 24 860 098 euroa. Vaikka tämä ei ole 120 miljoonaa euroa, sen avulla voittajan ei tarvitse enää ikinä tehdä töitä, jos he eivät niin halua tehdä.

Miten Eurojackpot peliä pelataan?

On hyvin mahdollista, että tiedät, miten lottoa pelataan. Loppujen lopuksi kyseessä on hyvin yksinkertainen peli, mikä onkin suuri syy sen suureen suosioon. On kuitenkin hyvä varmistaa asia, varsinkin kun kyseessä on tietty lottopeli. Nimittäin eri lottopelit eroavat hieman toisistaan joillakin tavoilla.

Kun päätät pelata Eurojackpotia, sinun tulee valita yhteensä seitsemän numeroa. Ensimmäiset viisi ovat niin sanottuja päänumeroita, joita seuraa kaksi tähtinumeroa. Päänumerot voidaan valita yhden ja 50 väliltä, kun taas tähtinumerot valitaan yhden ja kymmenen väliltä. Vuoden 2022 muutos on vaikuttanut tähän hieman niin, että nyt pelaajat voivat valita 12 tähtinumeron väliltä.

Koska Eurojackpot on oikea onnenpeli, pelin voitto mahdollisuuksiin ei voida oikeastaan vaikuttaa millään tavalla. Toisin sanoen peliin ei ole tiettyä strategiaa, joka toisi varmasti voiton kotiin. Sen sijaan on hyvä valita numerot, jotka ovat sinun omia onnennumeroita. Tämä voi esimerkiksi olla sinulle henkilökohtaisesti tärkeitä merkkipäiviä tai mitä vain muita numeroita, joilla sattuu olemaan sinulle jonkinlainen merkitys.

Milloin Eurojackpot tulokset arvotaan?

Omien onnen numeroiden valitseminen on tietenkin tärkeä osa Eurojackpot pelin pelaamista, mutta se ei ole ainoa asia, jolla on merkitys. Sen lisäksi tuloksilla on erityisen suuri vaikutus koko peliin. Se on nimittäin se, jonka avulla saat tietää, voititko pelissä vai et. Siksi on hyvin tärkeää, että tiedät, milloin edes tulokset arvotaan.

Kuten sanoimme jo aikaisemmin, Eurojackpot peliä pelataan kerran viikossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tulokset arvotaan myös viikoittain. Tämä tapahtuu aina perjantai iltaisin. Se tapahtuu Helsingissä, mikä on tietenkin mukavaa.

Tämä viikoittainen arvonta on kuitenkin muuttumassa. Nimittäin, kun peli täytti kymmenen vuotta maaliskuussa 2022, peliin lisättiin toinen arvonta. Se tapahtuu aina tiistaisin, samalla tavalla iltaisin.

Miten voit nähdä Eurojackpot tulokset?

Tietenkin on myös tärkeää, että tiedät, miten voit löytää Eurojackpot pelin tulokset. Tämä onnistuu onneksi hyvin helposti. Internetissä on nimittäin monia sivustoja, jotka ovat keskittyneet juuri tähän. Sinne lisätään aina viimeisimmät voittavat rivit, joten voit nähdä välittömästi, miten sinulle on käynyt.

Toinen mahdollisuus on hieman päivän selvä, mutta se on silti aina hyvä mainita. Tämä on nimittäin Veikkauksen oman verkkosivuston käyttäminen. Sinne on listattu sekä viimeisimmät voitot, että tietenkin Suomen suurimmat voitot Eurojackpot pelissä.

Jos istut juuri television edessä, ja haluat nähdä voittaneet Eurojackpot numerot, sinun ei tarvitse liikkua minnekään. Jos käytät Teksti TV palvelua, voit nähdä välittömästi kaikki voittaneet luvut. Kuten voit nähdä, tähän on todellakin hyvin monia eri mahdollisuuksia, mikä tietenkin tekee pelaamisesta hyvin mukavaa.

Perjantai Jokeri tekee pelistä vielä viihdyttävämmän

Eurojackpot on jo valmiiksi hyvin ilahduttava ja jännittävä peli, mutta on yksi asia, mikä tekee siitä vielä jännittävämpää. Tämä on nimittäin tietenkin Perjantai Jokeri. Kaikista Veikkauksen lotto peleistä on myös saatavilla jokeripeli, jotka ovat nimetty sen mukaan, minä päivänä siihen linkitetty lotto peli pelataan.

Perjantai jokeri mahdollistaa vielä suuremmat ja mahtavammat voitot. Sen tulokset arvotaan heti Eurojackpot arvonnan jälkeen. Voit siten saada tietää voittavat jokeri numerot tietoon välittömäksi. Se tapahtuu samasta paikasta kuin myös Eurojackpot tuloksien löytäminen, joten sen selvittäminen tulee olemaan sinulle hyvin helppoa.

Missä Eurojackpot peliä voidaan pelata?

Nyt kun tiedät, miten Eurojackpot peliä pelataan ja tiedät, miten voit nähdä Eurojackpot tulokset, sinun tulee tietenkin saada tietää, missä Eurojackpot peliin voidaan oikein ottaa osaa. Tähän on hyvin monta eri mahdollisuutta, mikä tietenkin tekee pelaamisesta huikeaa.

Koska peli on Veikkauksen järjestämä, voit pelata peliä kaikissa eri paikoissa, missä Veikkaus mahdollistaa pelaamisen. Se voi siten olla mahdollista tietenkin paikoissa, jotka myyvät lottokuponkeja, kuten R-Kioski. Sen lisäksi voit pelata myös suoraan Veikkauksen sivustolla. Sinne on asetettu hyvin selkeästi kaikki erilaiset lottopelit, joten pääset pitämään hauskaa nopeasti ja helposti. Tämä tekee pelaamisesta näppärää, sillä sinun ei tarvitse lähteä kotoasi yhtään minnekään.

Muista tarkistaa tulokset

On hyvin tärkeää, että muistat aina tarkistuttaa voittosi ennen, kuin alat juhlistamaan voittojasi. Tämä johtuu siitä, että voitot jakautuvat hyvin monilla eri tavoilla. Lisäksi päävoitto ei ole aina saman kokoinen, joten on tietenkin hyvä varmistaa, että tiedät tarkalleen, kuinka paljon onnistuit voittamaan.

Tämä onnistuu onneksi hyvin helpolla tavalla. Voit yksinkertaisesti ottaa yhteyttä Veikkauksen asiakaspalveluun. He auttavat sinua varmistamaan, kuinka paljon olet voittanut. Sen avulla voit olla varma siitä, että sinulla on oikeaa aihetta juhlaan.

Eurojackpot peliä voidaan pelata yksin tai porukassa

Kuten mainitsimme, voittopotti voi jakautua monella eri tavalla. Yksi tavoista on se, pelaatko yksin vai porukassa. Molempiin liittyy omat hyvät puolensa, joten on mukavaa, että Eurojackpotia voidaan pelata kummalla vain tavalla.

Jos pelaat yksin, sinun saamasi etu on selvä. Sillä tavalla pelaamalla tulet saamaan potin automaattisesti suoraan itsellesi. Jos taas pelaat muiden kanssa, tulet jakamaan potin heidän kanssaan. Toisaalta, kun potit ovat näin suuria, sen jakaminen jopa monien muiden pelaajien kanssa ei tule haittaamaan.

Jättimäisen potin voittaminen yksin voi olla hieman eristävä kokemus. Monien lähimmäisten kateus saattaa iskeä yllättävän ikävällä tavalla tässä tilanteessa. Sen takia kokemuksen jakaminen muiden ihmisten kanssa voi olla erityisen mukavaa. Sillä tavalla sinun ei tarvitse kokea itseäsi yksinäiseksi, vaan voit vain keskittyä nauttimaan voittopotin tuoamasta onnesta.

Eurojackpot potit voivat jakautua monella eri tavalla

Sen lisäksi, että voittopotti voi jakautua sen mukaan, pelaatko yksin tai porukassa, sen jakautumiseen vaikuttaa jotkin muutkin asiat. Esimerkiksi se, kuinka monet muut voittajat ympäri Eurooppaa ovat onnistuneet voittamaan pääpotin samoilla numeroilla kun sinä, vaikuttaa suoraan voitettavan potin kokoon. Kaiken tämän takia onkin erityisen tärkeää, että tarkistat voittosi aina, jotta voit olla täysin varma voiton koosta.

Eurojackpot pelaaminen ja tulokset puhelimella

Eurojackpot peliä voidaan pelata hyvin monessa eri paikassa, kuten käsittelimme jo aikaisemmin. Emme kuitenkaan maininneet yhtä mahdollisuutta vielä silloin, koska se ansaitsee oman osansa. Pelaaja voi nimittäin käyttää halutessaan puhelinta pelatakseen Eurojackpot peliä.

Veikkauksen verkkosivusto on optimoitu toimimaan täydellisesti aivan kaikilla laitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ottaa osaa peliin ihan yhtä helposti puhelinta käyttämällä kuin myös tietokoneella. Koko sivusto on järjestetty niin, että tulet löytämään välittömästi juuri sen lottopelin, jota haluat pelata. Lisäksi voit löytää näppärästi viimeiset voittavat numerot. Siten voit pitää hauskaa pelaamalla Eurojackpot peliä vaikka kun olet matkalla töihin julkisen liikenteen kulkuvälineellä matkustaen.

Suomeen on tullut uskomattomia voittoja vuosien aikana

Suomessa on verrattavissa hyvin paljon asukkaita, kun verrataan moniin muihin osallistuja maihin. Tämä ei silti tarkoita sitä, että suomalaiset pelaajat eivät olisi onnistuneet voittamaan jättimäisiä potteja. Todellakin Suomeen voitettu suurin potti on tällä hetkellä 91,9 miljoonaa euroa. Tämä voitto tapahtui vuonna 2019, ja se jakautui 50 pelaajan kesken. Tämä ei ole todellakaan ainoa jättimäinen potti, mikä innostaa myös suomalaisia pelaajia pelaamaan.

Eurojackpot vetää pelaajia puoleensa viikko toisen jälkeen

Ei ole yllättävää, että suomalaiset pelaajat suosivat Eurojackpot pelin pelaamista. Se on tuonut jättimäisiä potteja kotimaahan, ja tämä tulee varmasti tapahtumaan myös tulevaisuudessa. Kuka ei haluaisi voittaa mukavan kokoisen summan monien miljoonien poteista!

Edellinen artikkeliMitä Brite-kasinot ovat?
Seuraava artikkeliUNO ja säännöt sen pelaamiseen