Lisaamalla Teslan säästät niin kukkaroa kuin luontoakin

Miltä kuulostaisi oma auto käyttöön mutkattomasti ja riskittömämmin? Auton liisaaminen on varmasti monille tuttu, mutta voisiko se oikeasti olla järkevä vaihtoehto esimerkiksi oman ostamisen sijaan. Tesla leasing on yksi vaihtoehto monien joukossa auton liisaamiseksi.

Autoleasing on kustannustehokas ja vaivaton tapa ajaa upouudella ajoneuvolla, ja samalla hyötyä kiinteistä kuukausimaksuista, valmistajan takuusta, autoverosta ja ilmaisesta toimituksesta.
Periaatteessa ajat upouudella autolla, ilman auton omistamiseen liittyviä pikkujuttuja. Kaikki on sisällytetty liisauksen kuukausimaksuun, joten samalla taloutta on helppo suunnitella eteenpäin – ilman huolia mahdollisista ennakoimattomissa olevista kuluista.

Liisaamisen etuna on sen huolettomuus

Autoleasing jättää vain hyvin vähän tilaa yllätyksille. Kulut ovat helposti ennakoitavissa ja esillä ennen leasing-sopimuksen tekoa. Auton käyttö on melkeinpä huoletonta, sillä sopimuksiin kuuluu niin katsastukset, mahdolliset korjaukset ja huollot sekä muut pienet menot, kuten esimerkiksi renkaat.

Jälleenliisaamalla Teslasi, voit myös kerryttää tuloja niiltä ajoilta, jolloin auto ei ole käytössäsi. Näin ollen auto ei seiso tyhjänpanttina parkkipaikallasi, vaan tuottaa passiivista tuloa, samalla kun itse tiedot kuinka paljon kuukausittain käytät autoosi leasing-kuluissa. Tämä helpottaa suunnattomasti talouden suunnittelua sekä auttaa säästämään rahaa muihin arjen menoihin, eikä pelkkään auton fiksaukseen.

Kun sopimuskausi loppuu, autosta pääsee heti eroon eikä auton myyntiin liittyvistä huolista tarvitse välittää. Olet käyttänyt liisaukseen tietyn summan rahaa sopimuskauden aikana, eikä rahasi ole palanut tuhkana tuuleen, kun auton arvo on ostopäivästä lähtien laskenut.

Parasta auton leasingissa on se, että melkeinpä kuka tahansa voi liisata auton. Olipa sitten kyseessä yksityishenkilö tai yritys, kunhan ajaja omistaa ajokortin, on liisattu Tesla oiva vaihtoehto.

Sähköautolla tulevaisuuteen

Maailmalla vallitseva tilanne on varmasti näyttänyt jokaiselle bensa-autoa ajavalle, kuinka kalliiksi kuukausittainen ajelu lopulta muodostuu.

Tesla on osoittanut, että sähköautot ovat nykypäivää ja kaikkien saatavilla. Se on yhdistänyt erinomaisen suorituskyvyn ja huipputekniset sisätilat käytännölliseen ajonautintoon. Esimerkiksi GoMoren vaihtoehdoista löytyy jo useampi kuin yksi Teslan malli, kuten Model Y Long Range Awd, Model 3 Rear-Wheel Drive sekä Model 3 Standard Range Plus Rwd. Lisäksi sähköautoilu on mahdollistanut huomattavat säästöt monille kuukausittaisista bensalaskuista.

Monilla on varmasti pelko siitä, että sähköauton käyttö olisi hankalaa ja arvaamatonta, jo pelkästään sen takia ettei latauspisteitä olisi tarpeeksi tarjolla. Tämä on kuitenkin nykypäivänä hyvin väärä käsitys, sillä jo pelkästään pääkaupunkiseudulta löytyy yli 400 sähköautojen latauspistettä!

Jopa maan pohjoisimmasta kolkasta, päälaelta, voi löytää viisi latauspistettä. Mukaan lukien ne kymmenet muut, jotka löytyvät aina Oulusta ylöspäin. Puhumattakaan muusta Suomesta, jossa latauspisteitä lukemattomia.

Monien hypermarkettien ja ostoskeskusten yhteydessä lataus on jopa maksutonta. Kotonakin ladattu auto ei kuluta lompakkoa. Sähkön hinnan keskiarvon ollessa noin 15-20 senttiä per kilowatti, sadalle kilometrille ladattu auto maksaa noin 3 euroa.