Ripsaw EV2 eli Extreme Vehicle 2 on melko näppäränoloinen ajoneuvo. Tällaisella voi ajella vaikka aavikolla Dubaissa tai tutkia omia metsämaastoja.

Ripsaw EV2
Ripsaw EV2

Armeijan pikavaunuksi suunniteltu Ripsaw-tankki oli aikansa nopein kaksitelainen ajoneuvo. Ajoneuvo siirtyi kuluttajamarkkinoille ja sen luksussisustus yhdistettynä 600 hevosvoiman diesel-moottoriin ovat saavuttaneet hieman samanlaista suosiota kuin Hummer aikoinaan.

Ripsaw EV2
Ripsaw EV2
Ripsaw EV2
Ripsaw EV2

Oheisella videolla ajoneuvon esittelyä – Ripsaw EV2 its ridiculous. video speaks for itself. busted knuckles mega truck madram11:

Tässä taasen top gear -ohjelmaa – Richard Hammond drives Road legal luxury Tank and 1500 Hp Sandrail in Dubai:

Kohta 3:10:

Tässä on 1500 bruttohevosvoimaa. Tankki painaa n. 4 tonnia ja kuten videolta voi havaita, se ei ole kaikkein näppärin kaupunkiajoneuvo.

Ripsaw’n historiasta ja malleista löytyy runsaasti tietoa Wikiediasta (Ripsaw). Malleja on siis monia ja jokainen tilattu ajoneuvo on räätälöity ostajan vaatimusten mukaiseksi.

Ripsaw EV2
Ripsaw EV2

Ripsaw EV2 Super Tank Luxury Vehicle offical Desert footage rc adventure:

Lähteet: Drivetribe – INTRODUCING THE RIPSAW EV2 SUPER TANK, Kanye West drives this $500,000 high-performance tank around his Wyoming ranch — take a closer look at the Ripsaw EV2

Edellinen artikkeliKuinka Kännykkäpelaaminen On Kehittynyt Vuoden 2020 Aikana?  
Seuraava artikkeliTältä näyttää Tesla-auton akun valmistusprosessi — Video (entä mitä akun sisällä on?)