Monesti syntyy ikäänkuin kolmen kerroksen vaaterajatiloja. Nimittäin on puhtaat vaatteet kaapissa, sitten on likaiset menossa pyykkiin pyykkikorissa. Kolmas rajatila ovat vaatteet, joita on pitänyt jonkin aikaa ja niitä ei vielä tarvitse pestä. Toisaalta niitä ei voi laittaa puhtaiden sekaan.

Wore It Once
Wore It Once

Eli usein nämä vaatteet ovat sitten tuolin selkänojalla tai vaatetelineessa roikkumassa.

Nyt on pohdittu, että nämä vaatteet voisi laittaa erilliseen pyykkikoriin, jossa lukeekin: ”Pidin kerran, enkä halua haluattaa laittaa puhtaitten sekaan” (ks. Etsy – Large Laundry Bag, Wore it Once, Funny Laundry Bag, College Student Gift, Cotton Canvas Laundry Tote, 25 euroa).

Vaatteet
Vaatteet
Wore It Once
Wore It Once

Tässä on tietenkin pari ongelmaa. Ensinnäkin vaatteet saattavat alkaa ummehtua tuolla säkissä, toisaalta sinne saattaa päätyä eli unohtua pohjalle vaatteita, jotka pitäisi laittaa pesuun.

Emme siis suosittele tällaista, mutta jonkinlainen vaateräkki olisi hyvä olla näille tämäntyyppisille vaatteille. Ehkäpä alla olevan kuvan mukainen.

Tällainen voisi toimia?
Tällainen voisi toimia?

Lähde: Awesomestuff365

Edellinen artikkeliKnittedKeyboard on neulottu pianon koskettimisto, joka reagoi kosketukseen, paineeseen ja etäisyyteen – ei komponentteja
Seuraava artikkeli5 x 5 x 5 -tee-se-itse-ledi-kuutio