Corridor Youtube-kanava (linkki) esittelee Bosstown Dynamics -otsikon alla tulevaisuuden teköalyllä varustettuja robotteja.

Robottia kiusataan

Videoilla ollaan kehityksessä menty eteenpäin ja robotit on laitettu tilanteisiin, jotka voisivat kuvata niiden tulevaa käyttöä. Videolla nimeltä ”Pahoinpidelty sotilasrobotti pakenee robottikoiran kanssa” esitellään tilanne, jossa robotti tekee aseharjoituksia ihmisvalmentajien häiritessä ja robotti ”saa tarpeekseen”.

Abused Robot Soldier Made A Get Away With Robot Dog:

Kiinnostavaa analyysia ja mahdollisesti tulevaisuuden normaalia harjoitusta. Joskin on mietittävä minkälaisia vapauksia tekoäly voisi antaa roboteille. Luulisin, että nimenomaan tekoäly rajataan tarkasti siten, että robotti ei kykene pakenemaan oleellisia rajoitteita – Kuten tekemään jotain ihmistä vastaan.

Mutta mikäli sotilasrobotti olisi vihollisen kanssa tekemisissä, se todennäköisesti taistelisi myös ihmistä vastaan – Kuinka robotti/tekoäly tunnistaisi vihollisen?

Ohessa muutama Bosston Dynamicsin video lisää.

Bosstown Dynamics: New Robot Can Fight Back!

Introducing SpotMini

More Parkour Atlas

Lähde: Corridor

Edellinen artikkeliKynänteroittimessa sisällä tonttu moottorisahan kanssa?
Seuraava artikkeliFret Zealot – kitaran otelaudalle liimattavat ledinauhat, jotka ohjeistavat sovelluksen avulla soittamaan