Mikäpäs sen mukavampaa kuin saada lahja. Näitähän on totuttu saamaan eri yrityksiltä, yrityksen logolla tai esimerkiksi sloganilla.

Nämä ns. profiilituotteet ovat monestakin eri syystä varsin oivallinen keino saada näkyvyyttä yritykselle ja hankkia uusia asiakkaita. Hyvä lahja kestää pitkän aikaa ja kiertää vielä omistajalta toisella: Esimerkiksi muki, heijastin, sateenvarjo tai kangaskassi – Tai se kaikkein klassisin: Kuulakärkikynä :-).

Pakkausteipit, kaulanauhat, ilmapallot, karkit, pienet jumppapussit, t-paidat, kaulahuivit, huulirasvat, sytkärit, jääraapat, lyijykynät, pinssit, aurinkolasit, pikkusuklaat, lippikset, metallimukit, kirjoituslehtiöt, usb-tikut, heijastimet ovat esineitä ja tarvikkeita, joille löytyy aina käyttöä. Näihin voidaan painaa oman firman tiedot ja antaa lahjaksi. Lahja herättää aina kiinnostusta ja pysäyttää lahjan saajan kuulemaan mitä antajalla on muuta tarjottavana.

Axon Profil on yritys, joka valmistaa liikelahjoja laajalla valikoimalla – Suomen suurimmalla tuotevalikoimalla. Heidän webbisivuiltaan voi katsastaa mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa.

Sen lisäksi, että lahjan saaja saa hyötyä esineestä päivittäinkin, niin se muistuttaa kuinka tuo lahja on päätynyt itselle. Ja tieto lahjan antajasta näkyy laajalle yleisölle, kun esimerkiksi kangaskassia kannetaan tai aurinkolaseja pidetään päässä kaupungilla.

Erilaisia liikelahjoja on huomattavasti suurempi valikoima kuin mitä yleensä tulee nähneeksi. Hankkimalla tyylikkään suunnittelun tuotteeseen sen käyttöarvo lisääntyy. Esimerkiksi oman firman nimen lisäksi lahjaan voi hankkia vaikkapa graafiselta suunnittelijalta tyylikkään kuvan. Lahja saa tyylikkyydellään enemmän käyttöä.

Edellinen artikkeliSuperautot ja niitä kolaroivat kuskit, videoilta se näkyy
Seuraava artikkeliTee-se-itse Club Mate -juoma on helppo homma!