Iphone 5S oli sopivasti käteen menevä, kuten jo aiemmassa artikkelissamme totesimme (Uudet iPhone-mallit luopuvat kämmeneen täydellisesti sopivasta älypuhelinkoosta). Tämä malli kuitenkin tullaan lopettamaan jokseenkin pian. Nyt Applea tunnetusti arvostava naisyleisö on ottanut kantaa puhelinkokoon.

Apple iPhone 5S

Uudet iPhonet

Vaikka suurenevien näyttöjen kritisointi tuntuu hieman omituiselta, on kyseessä kuitenkin aivan oikea ja vakavasti otettava seikka. Monet naiset ovat vedonneet mm. sosiaalisessa mediassa Appleen, jotta tarjolla olisi vielä tulevaisuudessakin pienempi iPhone – Sellainen joka mahtuu hyvin pienempäänkin käteen – joka olettavasti on useammin naisen käsi.

Ohessa twiitejä aiheesta:

Apple kuitenkin ilmoittaa uusien mallien esittelyssä, että tarkoituksena on tarjota jokaiselle hyvin sopiva puhelinmalli. Tämä on kuitenkin käytettävyyden osalta monen mielestä päinvastaista. Tässä tavallaan tulee esille aivan uusi puoli älypuhelinmarkkinoille: Tietyt ihmiset haluavat pienen näytön ja pienen puhelimen jättikokoisen sijaan.

Ote iPhone-aikajanasta (Lähde)

Aihe on myös siitä hauska, että todellakin aikoinaan pyrittiin kehittämään mahdollisimman pieniä puhelimia.

Nyt näemmä sitten pyritään kehittämään mahdollisimman suuria puhelimia: Mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi ja arvokkaampi tuote. Toivottavasti Apple kuuntelee asiakkaitaan.

Lähteet: Vt.co, Wikipedia iPhone 5S

Edellinen artikkeliiPhone Xs laitetaan palasiksi, mitä sisältä löytyy, videolta se selviää
Seuraava artikkeliVedenalaista maailmaa kuvaamaan tee-se-itse-periskoopilla, hinta 10 dollaria