Näkikö NASAn astronautti alienin? Omien sanojensa mukaan kyllä – Ground Control totesi, että kyseessä oli jäätä freoniletkusta

UFO Sightings Daily -twittertili kyseli Leland Melviniltä, amerikkalaiselta astronautilta, onko hän nähnyt UFOa.

Atlantis-sukkulan lastiruuma kuvattuna ISS:ltä. Taustalla Bahamasaaret (NASA)

Melvin vastasi kysymykseen, että hän ei ole nähnyt ufoa maassa tai avaruudessa, MUTTA kerran hän luuli nähneensä jotain orgaanista tai alienintapaista leijailemassa ulos sukkulan lastiruumasta. Astronautti kysyi maaohjaamosta mitä se voisi olla, josta vastattiin, että kyseessä on jäätä, joka on irronnut freoniletkun pinnasta – Läpinäkyvää, kaarevaa ja orgaaniselta näyttävää.

Ohessa twitterkeskustelut:

(Mikäli twiitit eivät näy, klikkaa linkeistä 1 ja 2)

UFO Sightings Daily tarttui vastaukseen sen verran, että pohti josko astronautin havainto ”orgaanisesta materiaalista” olisi parempi kuin yli 600km päästä Maan pinnalta todettu selitys – Sekä kysyi, voisiko olla, että Maan pinnalta valehdeltiin, että kyseessä on jäätä, jotta astronautit eivät hätääntyisi. Tähän Melvin vastasi, että ”Hmmm. En usko niin, mutta eihän sitä koskaan tiedä.”

Atlantiksen lento STS-122 laukaistiin matkaan 7.2.2008. Melvin oli tällä lennolla. (Wikipedia)
Leland Melvin (STS-122) (Wikipedia)

Vastaavaa twitterkeskustelua ei tietääkseni ole, jossa astronautti myöntää nähneensä ulkoavaruudessa jonkinlaisen olennon. Olisipa hauskaa saada nähdä videokuvaa tuosta jääpalasesta!

Alla eräs erikoinen pilvihavainto Kiinasta.

Shaoyangin kylässä Kiinassa pohdittiin viime vuoden lopulla, liittyisikö tämä pilvi jotenkin avaruusalukseen (Daily Mail)

Oheisella videolla esitellään Kiinan kummallinen pilvimuodostelma:

Lähteet: Twitter, Metro