Snake Plissken on tuttu rannekello-laskuristaan, nyt tätä mallia saa myös kellona – Lifeclock One – Erittäin tyylikäs toteutus.

Pako New Yorkista, Escape from New York on yksi ikonisimmista dystopiaelokuvista. Snake Plissken saa tehtävän ja hoitaa homman kuten pitääkin, suosittelen. Myös jatko-osa Escape from L.A. on katsomisen arvoinen!

Lifeclock One

Lifeclock One

Elokuvassa on myös keskeinen gadgetti, Snake Plisskenin ranteeseen kiinnitetty laskuri, joka laskee jäljellä olevaa elinaikaa. Tämähän on aikansa tyyliin modernin digitaalinen. Nyt on mahdollista hankkia vastaava rannekello itselle. Ominaisuudetkin ovat moninaiset!

Escape from New York -leffan julista. Huomaa kello
Lifeclock One, kaiverrukset. Kello on tuotantoyhtiön virallisesti hyväksymä!

Kellossa on elokuvan ajastin-näkymä, 6 aikavyöhykkeen ajan mahdollisuus, päivämäärä, ajanotto, kompassi, säätiedot sekä bluetooth-yhteys kännykkään – joka mahdollistaa puhelusta ilmoittamisen, tekstiviestit sekä push-notifikaatiot. ”Rannekkeen” saa myös äänettömälle tärinämodeen, ja sillä voi ohjata kännykän kameraa.

Lifeclock One
Lifeclock One
Lifeclock One

Kellon runko on leikattu yhdestä messinkipalasta, lasi on iskunkestävä. Nahkahihnan saa joko soljella tai ”futuristisella” tarranauhalla.

Videolla esitellään Lifeclock One: The Escape from New York Inspired Smartwatch:

Escape From New York Original 1981 Trailer:

Perusmalli LIFECLOCK ONE – SNAKE EDITION maksaa 345 euroa. Tilata voi Lifeclock Onen nettisivuilta. Näitä ei sitten näe ihan jokaisella!

Lisää kuvia kellosta voi katsella Instagramista tagilla lifeclockone.

Lifeclock One Instagramissa

Lähde: The Gadget Flow, Lifeclock One