Pubeja ei kai koskaan ole liikaa – Ainakaan jos asiakkaita riittää.

Matt Molloy -malli

Pomppulinnat ovat tuttuja leikkipaikkoja lapsille. Aikuisten versiossa ilmalla täytetään pubi, joka on sisältään sisustettu kuten mikä tahansa pubi. Videoiden ja kuvien perusteella näyttäisi, että nämä ovat melko yleinen ilmiö maailmalla.

Matt Molloy -malli, takka
The Tavern -malli

Festareille tai muuhun hieman isompaan tapahtumaan tällainen sopii varmasti hyvin suojatessaan viimalta ja mahdolliselta sateelta. Kuumemmassa maassa kuitenkin mahdoton, sillä sisällä tulisi varmasti liian kuuma. Näemmä tällaisen saa vuokrattua Suomestakin hintaan 620 euroa/vuorokausi. Henkilökunnan palkkojen sekä muiden kulujen lisäksi tuohon hintaan joutuu myymään melko monta tuoppia, jotta jää voitolle – Kenties omiin luksus-pihajuhliin. Myynnissä on eri malleja, eräs malli maksaa 2350 euroa.

Videolla esitellään täytettävä pubi:

Ovela idea ja varmasti toimiikin. Hilavitkutin on uutisoinut aiemminkin tästä aiheesta koosteartikkelissa, jossa esiteltiin myös muita pumpattavia erikoisuuksia: Puhallettava pubi ja kaikkea muuta.

Tiiliseinää 😀

Otoksia Instagramista tagilla #inflatablepub:

Lähteet: Inflatable.pub, Nettivuokraus

Edellinen artikkeliLove Hultén ja Bivalvia Synthesis – Syntetisaattori boksissa, Parempi kuin soittorasia!
Seuraava artikkeliKelluva ydinvoimala Akademik Lomonosov aloittaa testauksen vuonna 2019 Pevekissä, tulevaisuuden voimala voidaan siirtää sinne, missä energiantarvetta on