Elikkäs olisi tarjolla uusi tuote, joka sovittaa käytännössä minkä vain objektiivin kännykän kameraan sopivaksi.

Sovite

Kiinalainen Cinematic International Company Limited esittelee NAB 2018 messuilla Las Vegasissa adapteriaan. Adapterin perässä on taso ja kahvat, johon älypuhelin kiinnitetään. Samaan tasoon kiinnitetään mitä ilmeisimmin haluttu adapteri ja siihen sitten objektiivi.

Objektiivin yhdistelmä esitellään videolla:

Erikoisen adapterista tekee se, että sehän ei vaihda objektiivia kameraan, vaan asettaa sovittimen kännykän kameran linssille. Siinä se eroaa oikeastaan adapterista ja onkin jokin muu.

Kuvakaappaus videolta – Rigi

Tällaisille on varmasti kysyntyy tälläkin hetkellä, kun nyt jo kuvataan elokuvia kännykkäkameroilla. Kun kännykällä saa hyvälaatuista 4K-kuvaa, niin kunnon objektiivi edessä ei ainakaan huononna laatua. Tämä laittaa oikeastaan jopa miettimään, että tarvitaanko tulevaisuudessa lainkaan suuria kennoja.

Kuvakaappaus webbikaupasta

Tuotteita voi selailla Cinematics Internationalin Ebay-webbikaupassa: http://stores.ebay.com/Cinematics-International-Co-Ltd.

Sivuhuomautuksena, että Hilavitkutin.com tutki aihetta jo vuonna 2009 artikkelissa: iPhone ja järjestelmäkameran objektiivi: tee-se-itse.

Hilavitkuttimen aiempi artikkeli

Lähde: Petapixel

Edellinen artikkeliKlikkifarmi tekee hyvää bisnestä – 10000 kännykkää automaattiklikkailee asiakkaiden pyynnöstä – Huom! Tämä ei ole mainos
Seuraava artikkeliMiltä näyttäisi iPhone kaarevalla näytöllä, katso muotoilijan visio :-)