Huhut kertovat, että Canonilla on jo täydenkoon kennon peilitön kamera testaajilla

Canon julkaisi hiljattain uuden peilittömän kameran 4K-videokuvaus-ominaisuudella. Samalla heräsi keskustelu, josko Canon olisi viimein tuomassa peilittömän täyden koon kennon kameran markkinoille.

Peilitön täydenkoon kennon Canon -taiteilijan näkemys

Canon P -mittaetsinkamera voisi muistuttaa uutta peilitöntä digiä (tuotannossa ’58-61)

Nyt Canon-huhut-sivusto ilmoittaa ”luotettavien lähteiden” kertoneen, että peilitön full frame -kamera on pitkälle valmis kehityksessä – Ja että se tulee markkinoille odotettua aiemmin. Artikkelin kirjoittaja arvailee, että markkinoille tulisi malli jo vuoden 2019 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Peilitön täydenkoon kennon Canon -taiteilijan näkemys

Saa nähdä kuinka käy. Hyvin loogiselta tämä Canonin kehitystyö näyttää, mikäli sitä tarkastelee pidemmältä aikaväliltä. Tietynlaisten huhujen päästäminen kiertoon ja erilaisten aihetta sivuavien uusien kameramallien julkaisu tuottaa arvokasta tietoa Canonille. Nähdään käyttäjien reaktiot ja ostokiinnostus, ja voidaan suunnitella mm. markkinointistrategiaa tarkemmin.

Jossain vaiheessa peilitän vaihtoehto tulee Canonillekin – Se on varma. Mutta milloin? Kehitystyön täytyy olla erittäin hyvää, sillä Sonylla on pitkä etumatka käyttäjäkokemusten palautteeseen vastaamisesta tässä kameratyypissä.

Canon-kuvaaja

Canon-käyttäjät ovat monesti merkkiuskollisia ja onkin mielenkiintoista nähdä, tuleeko tuosta kentästä usea peilittömän suosittelija kun saavat uudenmallisen Canonin käyttöönsä!

Kamerat kehittyvät, ja peilillä ei enää ole samanlaista tarvetta kuin mitä filmikameroissa oli. Digitaalisen etsimen teknologia on kehittynyt paljon – Toisaalta kuvata voi myös kameran taustanäyttöä käyttäen.

Lähde: Canon Rumors, Petapixel